Дрогобич

Кобеляки

среда, 27 января 2021 г.

Підставили плече

Підставили плече

Висловлюємо слова подяки лідеру ГО «Наш Новомосковськ» Рєзніку Сергію Олександровичу та директору КП «НККП» Ракаєву Віталію Івановичу за підтримку і сприяння у проведенні вуличного освітлення по вул.І.Ємельяненка №59-97 та пров. Волгоградському №38, 38а, 40, 43, 45, 47, 49.




Ми неодноразово зверталися до місцевої влади щодо відсутності освітлення вулиць, але нам відмовляли. Тоді ми звернулися до Сергія Рєзніка, бо від жителів інших вулиць чули про його проєкт «Світлий двір – світла вулиця», коли люди мають змогу провести освітлення на принципах співфінансування. І тут уже відмовок та традиційних для виконкому «зайдіть завтра» вже не було – Сергій Олександрович одразу відгукнувся і виділив кошти.



Але коштів, які зібрали жителі, не вистачало, щоб провести освітлення. Тоді ми звернулися до директора КП «НККП» Ракаєва Віталія Івановича. Він з розумінням поставився до нашої проблеми і на цей проєкт були довиділені кошти, яких нам не вистачало, і проведені роботи по монтажу освітлення.





Ми дуже вдячні цим людям за допомогу у вирішенні нашого питання. Ми пересвідчилися, що тільки об’єднавши зусилля, можна покращити умови свого проживання.
З повагою: ОЛІЙНИК Тетяна, ЗАВАДА Альона, ЧАЙКІН Андрій і інші вдячні жителі вул.І.Ємельяненка та пров.Волгоградський

https://novomoskovsk.weblife.city/pidstavyly-pleche/