Дрогобич

Кобеляки

понедельник, 25 января 2021 г.

Відбулася нарада з директорами ЗЗСО та НВК району

Відбулася нарада з директорами ЗЗСО та НВК району

27 серпня у районному Народному домі відбулася нарада з директорами ЗЗСО та НВК району, працівниками сектору освіти та районного методичного кабінету з питань підготовки закладів освіти до нового 2020/2021 навчального року. Нараду провела завідувач сектору освіти Любов Шевчук.


«Попри усі виклики, які сьогодні ставить пандемія COVID-19 перед освітою, державою та перед усім світом, питання освіти є та буде пріоритетним. Можна відкласти багато проєктів, поставити їх на паузу, але як показав досвід другого півріччя 2019/2020 навчального року, освіту на паузу ставити не можна. Особливо те, що стосується дистанційного навчання. Але з кожної ситуації потрібно утримувати плюси. Як на мене, тут є великий плюс у тому, що всі щиріше почали цінувати роботу, яку проводить школа. Тому що розуміють скільки потрібно часу та зусиль вкласти в одну дитину для того, щоб отримати певний результат,»  звернулася до присутніх голова райдержадміністрації Христина Замула.


Очільниця району зазначила, що на сьогоднішній нараді присутні розглянуть які є бачення як має відбуватися освітній процес, враховуючи усі завдання поставлені Міністерством освіти та науки та Міністерством охорони здоров’я України. Наголосила на тому, що потрібно пам’ятати, важливу річ: в освітньому процесі в центрі  дитина. Тому необхідно до розв’язання проблемних питань підійти виважено та розумно.


Також закликала директорів освітніх закладів освіти проявляти активність та брати участь в освітньому проєкті «Академія директорів».

IMG_20200827_112026
IMG_20200827_111509 - Копія
https://kamjanka-buzka.weblife.city/vidbulasia-narada-z-dyrektoramy-zzso-ta-nvk-rajonu/