Дрогобич

Кобеляки

понедельник, 25 января 2021 г.

Відновлення роботи закладів дошкільної освіти

Відновлення роботи закладів дошкільної освіти

10 серпня 2020 року під головуванням Виноградівського міського голови Степана Бочкая, за участі керівників міських закладів дошкільної освіти відбулася нарада щодо відновлення з 11.08.2020 року роботи закладів дошкільної освіти на території міста Виноградів.


В ході наради міський голова наголосив присутнім на чіткому дотриманні основних положень та постанов щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та обговорено  ряд інших  важливих заходів з питань організації діяльності дошкільних закладів.


Також, керівники ЗДО інформували, про забезпечення підпорядкованих їм закладів засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами, паперовими рушниками,  приладами для температурного скринінгу відповідно до вимог Постанови головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 р. № 25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».


РОЗПОРЯДЖЕННЯ міського голови


Виноградівська міська рада


https://vynogradiv.weblife.city/vidnovlennia-roboty-zakladiv-doshkilnoi-osvity/