Дрогобич

Кобеляки

вторник, 26 января 2021 г.

Питання благоустрою, медицини та освіти вирішували у...

Питання благоустрою, медицини та освіти вирішували у...

Питання благоустрою, медицини та освіти вирішували у міськраді Олешок

Сьогодні, 26 січня, під головуванням Євгена Рищука відбулися дві наради щодо вирішення проблемних питань розвитку Олешківської територіальної громади. Під час першої з них присутні опрацювали стартові кроки для перезапуску функціонування інспекції з благоустрою території, що поєднає у собі синергію комунальників та посадових осіб місцевого самоврядування. Найближчими днями вони розпочнуть попередню роботу з інформування населення стосовно поводження з побутовими відходами та можливої відповідальності за порушення правил благоустрою.

На початку другої наради очільник громади представив колективу співробітників новопризначену керівницю управління освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради доктора педагогічних наук Людмилу Назаренко. З новим начальником профільного відомства старости обговорили першочергові потреби закладів загальної середньої освіти.

Серед іншого, міських голова Євген Рищук розповів учасникам зібрання про перспективний план ремонту місцевих доріг Олешківської громади.

Також присутні обговорили питання надання первинної медико-санітарної допомоги на ввіреній території, урегулювання земельних відносин на території Солонцівської сільської ради та інші. За результатами проведених нарад відповідальним виконавцям була надана низка доручень.

Андрій Соков, речник міськради


https://oleshky.weblife.city/pytannia-blahoustroiu-medytsyny-ta-osvity-vyrishuvaly-u-miskradi-oleshok/