Дрогобич

Кобеляки

среда, 27 января 2021 г.

Незабаром на руїнах замку Канків розпочнуться...

Незабаром на руїнах замку Канків розпочнуться...

Виноградівська міська рада  стала переможцем конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку Міністерства розвитку громад та територій України, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС.

          Проєкт Виноградівської міської ради  «Збереження замків Закарпаття» зайняв 4 місце серед 219 претендентів. Даний проєкт підготовлений у партнерстві з Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради. Партнерами в проєкті є також Королівська, Середнянська селищні громади та Великоберезька сільська громада.

          Сьогодні, 27 січня 2021 р., міський голова Степан Бочкай, перший заступник міського голови Василь Ціцей провели нараду за участі керівника АРР «Закарпаття» Михайла Данканича та менеджерки проєктів Ганни Цімболинець, на якій були обговорені подальші кроки реалізації проєкту.

          Зокрема, проведення на руїнах замку Канків (пам’ятці архітектури національного значення «Угочанський замок») протиаварійних та консерваційних робіт, розробки науково-проєктної документації, комплекс промоційних заходів.

          Фінансування відбуватиметься за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС,  та співфінансування за рахунок місцевого бюджету.

          Реалізація проєкту розрахована на 2021-2022  роки.

Виноградівська міська рада


https://vynogradiv.weblife.city/nezabarom-na-ruinakh-zamku-kankiv-rozpochnutsia-protyavarijni-ta-konservatsijni-roboty/