Дрогобич

Кобеляки

вторник, 26 января 2021 г.

Поліція відреагувала на конфлікт ромів у центрі...

Поліція відреагувала на конфлікт ромів у центрі...

24 січня близько 19:00 у Кам’янці-Подільському  проспекту Грушевського біля кафе Берізка відбувся конфлікт між невідомими особами.


У Нацполіції повідомили, що звернення про дану подію надійшло на лінію 102, після чого всі ближні наряди були негайно направлені на місце події.


На відео, яке висвітлили в соцмережах громадяни, видно лише частину подій, які відбувалися, тому деякі громадяни вбачають неналежне реагування поліції, про що залишають коментарі під даним відео. На місце події прибуло близько 20 працівників поліції та Національної гвардії України, які припинили конфлікт, – заявили правоохоронці.



Із заявами стосовно потерпілих внаслідок вказаних подій ніхто з громадян до поліції не звертався.
Осіб, які брали участь в конфлікті на сьогодні встановлено. Це жителі Закарпаття, які тимчасово проживають в м. Кам’янець-Подільський.


Відносно кваліфікації їхніх дій проводиться перевірка,  за результатами якої буде прийнято законне рішення. В разі встановлення в їхніх діях складу правопорушення, винних буде притягнуто до відповідальності, – запевнили у поліції.


Також повідомляється що наразі керівництвом поліції міста спільно з міським головою прийнято рішення про посилення заходів щодо зміцнення публічної безпеки та правопорядку з метою уникнення та запобігання подібних ситуацій в подальшому.


https://kamianets-podilskyi.weblife.city/politsiia-vidreahuvala-na-konflikt-romiv-u-tsentri-kam-iantsia-podilskoho/