Дрогобич

Кобеляки

четверг, 28 января 2021 г.

Через негоду в Україні знеструмлені 273 населені пункти -...

Через негоду в Україні знеструмлені 273 населені пункти -...

В Одеській області заборонено рух транспортних засобів всіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса Кучурган та на всіх автодорогах місцевого значення.

На Миколаївщині обмежено рух великовантажних та великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

Затори

Так, поблизу с. Петровірівка Ширяївського району Одеської області на автошляху М-05 Київ Одеса через перемети та ожеледицю утворився затор з великогабаритних транспортних засобів.

Всього з початку негоди підрозділами ДСНС здійснено буксирування понад 700 транспортних засобів (з них 14 швидких допомог, 19 автобусів) та надано допомогу близько 1 тис. 700 особам (з них 1 породілля), розпилено та прибрано57 повалених дерев (Одеська 44, Кіровоградська 7 та Миколаївська 6).

Варто нагадати

27 січня через негоду було тимчасово обмежено рух вантажівок до Одеси, це контролюють патрульні поліцейські на чотирьох автодорогах.

Всього по Україні через погодні умови на ранок 28 січня знеструмленими залишаються 143 населених пункти у чотирьох областях Одеській, Кіровоградській, Черкаській та Запорізькій.

Станом на 20:00 28 січня в Одеській області через складні погодні умови відсутні проїзди до 9 населених пунктів, обмежено рух низкою автошляхів, передає УНН з посиланням на ДСНС України.

Цитата

Відсутні проїзди: до 9 н.п. у Одеському (1), Білгород-Дністровському (6) та Березівському (2) районах Одеської області, - інформують у ДСНС.

Обмеження руху

Коментувати >>
https://bilgorod-dnistrovskyi.weblife.city/cherez-nehodu-v-ukraini-znestrumleni-273-naseleni-punkty-dsns-3/