Дрогобич

Кобеляки

вторник, 26 января 2021 г.

У РДА відбулося позачергове засідання комісії з ТЕБ і НС

У РДА відбулося позачергове засідання комісії з ТЕБ і НС

27 листопада голова райдержадміністрації Христина Замула провела позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.


Комісія розглянула питання про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Доповів заступник директора з амбулаторної роботи КНП «Кам’янка-Бузька ЦРЛ» Олег Волошин.


Района комісія з питань ТЕБ і НС вирішила: інформацію заступника директора з амбулаторної роботи КНП «Кам’янка-Бузька ЦРЛ» Олега Волошина взяти до відома.


Головам місцевих рад відповідно до встановленого на адміністративній території рівня епідемічної небезпеки забезпечити неухильне дотримання карантинних обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 (із внесеними змінами).


Забезпечити проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо встановлених карантинних обмежень на адміністративній території та обов’язкового їх дотримання.


Також комісія розглянула такі питання порядку денного:



  • Розгляд листа Львівської обласної державної адміністрації про проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки розташованих на підпорядкованій адміністративній території, та розгляд листа Кам’янка-Бузького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області щодо затвердження переліку потенційно небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки які здійснюють господарську діяльність на території Кам’янка-Бузького району, згідно поданого додатку.

  • Розгляд листа Кам’янка-Бузького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області про стан протипожежного водопостачання в м. Кам’янка-Бузька, та листа про стан протипожежного водопостачання в Кам’янка-Бузькому районі.

  • Розгляд листа начальника Кам’янка-Бузького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області  щодо виділення бензину А-92 в кількості 500 л та дизпалива в кількості 500 л.

IMG_20201127_150201 - Копія
IMG_20201127_150221 - Копія
IMG_20201127_150354
IMG_20201127_150406
https://kamjanka-buzka.weblife.city/u-rda-vidbulosia-pozacherhove-zasidannia-komisii-z-teb-i-ns/