Дрогобич

Кобеляки

четверг, 24 сентября 2020 г.

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

18 вересня 2020 року, під головуванням міського голови Копельця Олександра Олександровича, в залі засідань Кобеляцької міської ради, відбулася позачергова п’ятдесят перша сесія сьомого скликання.

На засідання прибули двадцять депутатів з двадцяти шести обраних. На повістку денну було внесено двадцять питань, що стосувалися земельних відносин, які, відповідно до Регламенту міської ради, попередньо розглядалися на засіданні постійної депутатської комісії.

Було розглянуто питання безоплатної передачі земельних ділянок громадянам міста, надання дозволів на розроблення технічної документації та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту, про надання в оренду земельних ділянок, надання дозволу на розроблення Детального плану території м. Кобеляки  та інші.

Загалом сесія міської ради була конструктивною та плідною. З усіх питань, внесених до порядку денного сесії, рішення ухвалювалися одноголосно.

 З результатами поіменного голосування та ухваленими під час позачергової 51-ої сесії рішеннями можна ознайомитися у відповідному розділі офіційного інтернет-порталу Кобеляцької міської ради.



« повернутися до списку новин

https://kobelyaky.weblife.city/na-sesii-miskoi-rady/