Дрогобич

Кобеляки

пятница, 25 сентября 2020 г.

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСТА КОБЕЛЯКИ

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСТА КОБЕЛЯКИ

Шановні кобелячани, шановні гості нашого міста!

Цього року наші квітучі, наші чарівні Кобеляки, відзначають свою 400-ту річницю! Цього дня ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за місто, яке стало нашою затишною домівкою. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію нашого міста, збагачував його традиції, розбудовував, боронив від ворога, віддав своє життя за нашу державу.

Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Дякую кожному з вас, шановні кобелячани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій  міста, покращення добробуту його жителів. Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до нашого міста, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити місто заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків, щоб наше місто з кожним роком розквітало і ставало гарнішим, щоб заможніше жилося кобелячанам, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб ніколи не роз’єднували нас різні погляди, щоб спільне свято – день народження нашого міста, завжди єднало і гуртувало нас в одну кобеляцьку родину.

У цей святковий день, від імені депутатів міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем міста.

Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше місто, наш спільний дім, розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

З повагою, Кобеляцький  міський голова Олександр Копелець.



« повернутися до списку новин

https://kobelyaky.weblife.city/pryvitannia-miskoho-holovy-z-dnem-mista-kobeliaky/