Дрогобич

Кобеляки

суббота, 26 сентября 2020 г.

Виробнича нарада з проведення капітального ремонту...

Виробнича нарада з проведення капітального ремонту...

23 червня о 9 годині ранку в міській раді відбулася виробнича нарада з проведення капітального ремонту проїжджої частини дороги державного значення Н-31 за участю представників компанії  «Онур Тааххут Ташимаджилик Іншаат Тіджарет Ве Санаї Анонім Ширкеті» в особі інженера з безпеки дорожнього руху Віктора Гнітько, інспектора сектору реагування патрульної поліції № 3 Кобеляцького ВП ГУНП у Полтавській області Артура Матюха та керівника КП «Водоканал Плюс» Володимира Юрка.

Під час наради було обговорено і погоджено заходи щодо забезпечення безпеки руху транспортних засобів частини дороги Н-31 і максимального забезпечення виконання заходів безпеки пересування жителів міста Кобеляки на ділянці проведення ремонту.

В ролі посередника і гаранта виконання взятих на себе зобов’язань виступив міський голова Олександр Копелець.

Враховуючи вищесказане можна стверджувати, що в межах міста на відрізку дороги Н-31 протягом наступних двох днів відбудуться капітальний ремонт дороги.



« повернутися до списку новин

https://kobelyaky.weblife.city/vyrobnycha-narada-z-provedennia-kapitalnoho-remontu-proizhdzhoi-chastyny-dorohy-derzhavnoho-znachennia-n-31/