Дрогобич

Кобеляки

вторник, 29 сентября 2020 г.

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Шановні кобелячани! Щиро вітаю вас із визначним державним святом - Днем Конституціії України! Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Основний Закон - один для всіх. Шануймо його, пам'ятаючи, що Україна починається з кожного з нас. І тільки нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, верховенство права і справедливість.

Тож нехай День Конституції додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави та кобеляцької громади.

Вітаючи усіх вас зі святом, від усього серця бажаю міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень. Я бажаю кожному з нас терпіння та віри в те, що з кожним новим роком, з кожним новим поколінням наша країна ставатиме кращою і міцнішою, такою, яку ми та весь світ буде вважати правовою європейською державою. Бажаю вам міцного здоров’я, сил, добра та родинного благополуччя. Миру та спокою нашій благословенній Україні та кожному з нас.

З повагою, міський голова

Олександр Копелець



« повернутися до списку новин

https://kobelyaky.weblife.city/pryvitannia-z-dnem-konstytutsii-ukrainy/