Дрогобич

Кобеляки

понедельник, 28 сентября 2020 г.

Кого «Свобода» веде до Кам’янець-Подільської міськради...

Кого «Свобода» веде до Кам’янець-Подільської міськради...

25 вересня на засіданні Кам’янець-Подільської міської ТВК зареєстровано кандидата на посаду Кам’янець-Подільського міського голови Михайла Посітка та 38 кандидатів у депутати від ВО «Свобода».


Посітко Михайло Володимирович – 34-річний голова Кам’янець-Подільської міської організації ВО «Свобода», депутат міської ради, голова депутатської фракції. Правозахисник, волонтер і громадський діяч. Саме завдяки його керівництву команда «Свободи» реалізувала масштабні проєкти судового захисту кам’янчан, залучила і доставила малозабезпеченим і військовим допомогу на мільйони гривень.



Дружина – Ірина, учасник бойових дій, військова. Виховує двох доньок. За результатами незалежних опитувань – найбільш вірогідний претендент на посаду міського голови.  Тісно співпрацює з міським головою Хмельницького Олександром Симчишиним. Нещодавно між Михайлом Посітко та Олександром Симчишиним укладено Меморандум про співпрацю. Вольовий, справедливий, щирий. Головним завданням в управлінні містом ставить для себе і команди  розвиток Кам’янця-Подільського та повернення йому слави першості на Поділлі.



Список кандидатів у депутати від  ВО «Свобода», який очолює Михайло Володимирович Посітко представлений  38-ма представниками різних професій: управлінці, інженери, архітектори, освітяни, медики, представники бізнесу, економісти, правозахисники і активні кам’янчани.



Перша п’ятірка єдиного списку до Кам’янець-Подільської міської ради:


  1. Посітко Михайло Володимирович

  2. Шелепницька Ірина Петрівна

  3. Кондрук Володимир Володимирович

  4. Тарасенко Мар’ян Олексійович

  5. Слинчук Анна Миколаївна

Перша п’ятірка списку ВО «Свобода»: Михайло Посітко (голова Кам’янець-Подільської організації ВО «Свобода», депутат, правозахисник, перший номер у списку) ;  Ірина Шелепницька ( кандидат наук з державного управління, керівник відділу АТ «Гіпсовик», Володимир Кондрук (інженер, менеждер ТОВ “Техносервіс”), Мар’ян Тарасенко (кандидат біологічних наук, доцент, викладач Хмельницького національного університету), Анна Слинчук ( сімейний лікар, КП «КНП»Кам’янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» АЗПСМ с. Довжок).


Свободівські територіальні списки виглядають так:


Територіальний округ 1


  1. Дідик Дмитро Олександрович

  2. Мартинович Наталія Сергіївна

  3. Вишневська Людмила Юріївна

  4. Іванов Аркадій Станіславович

  5. Сливка Микола Анатолійович

  6. Слинчук Анна Миколаївна

  7. Краснян Дмитро Степанович

Територіальний округ 2


  1. Кондрук Володимир Володимирович

  2. Тарасенко Мар’ян Олексійович

  3. Секрідова Наталія Миколаївна

  4. Островська Олена Вікторівна

  5. Калуцький Сергій Сергійович

  6. Пташник Володимир Петрович

  7. Мартинов Михайло Михайлович

  8. Окарська Анна Олегівна

  9. Хапко Анатолій Михайлович

  10. Біла Тетяна Володимирівна

Територіальний округ 3


  1. Шелепницька Ірина Петрівна

  2. Смотров Мирослав Ігорович

  3. Сабат Юлія Вікторівна

  4. Солодковська Олена Валеріївна

  5. Яремов Костянтин Олександрович

  6. Єгорова Олена Вікторівна

  7. Шабанов Олег Олегович

  8. Гнатюк Тетяна Миколаївна

  9. Баревич Віталій Анатолійович

  10. Банас Тарас Васильович

Територіальний округ 4


  1. Барановський Володимир Євгенович

  2. Дрозд Віталій Іванович

  3. Блонська Людмила Людвигівна

  4. Понятовська Олеся Вячеславівна

  5. Гордійчук Олександр Васильович

  6. Бурковська Валентина Тадеушівна

  7. Веретюк Олександр Адольфович

  8. Ільчишена Вікторія Ігорівна

  9. Кроча Володимир Володимирович

  10. Бойко Вадим Анатолійович


Посітко Михайло Володимирович


Голова Кам’янець-Подільської міської організації ВО Свобода, депутат міської ради, голова депутатської фракції. Правозахисник, волонтер і громадський діяч. Саме завдяки його керівництву команда Свободи реалізувала масштабні проєкти судових захистів кам’янчан, залучила і доставила малозабезпеченим і військовим допомогу на мільйони гривень. Організовувала і проводила загальноміські патріотичні заходи. Михайло Володимирович має високі нагороди, в тому числі Орден Філарета «За жертовність та любов до України».


Саме він за рейтингами незалежних опитувань має найбільший шанс стати міським головою Кам’янця-Подільського. Гідний очолювати список активних патріотичних кам’янчан, що мають за мету розвиток Кам’янця-Подільського.



Шелепницька Ірина Петрівна



Закінчила ЗОШ № 9 у Кам’янці-Подільському. В 1996 – здобула фах «філолог, викладач» в Чернівецькому державному університеті ім. Федьковича. 2007 р. – Магістр державного управління, спеціалізація – управління в європейських інституціях (ЛРІДУ НАДУ), в 2009 році захистила науковий ступінь кандидата наук з державного управління (спеціалізація – місцеве самоврядування) (Київ, Академія муніципального управління). Управлінець, має досвід роботи в органах місцевого самоврядування, у викладацькій роботі.  У здобутку Ірини Петрівни дві опубліковані монографії з питань управління та понад 50 опублікованих наукових статей, дві наукові розробки на замовлення держави з питань місцевого самоврядування.


Член ВО «Свобода» з 2015 року. Помічник депутата Михайла Посітка. Переконана, що місто потребує нових сил задля розвитку. Команда, яка має за мету розвиток економіки міста та його туристичного потенціалу може повернути Кам’янцю-Подільському першість в регіоні.  Вважає, що проблеми малих пенсій, захмарних тарифів і несправедливих субсидій також проблеми кожної місцевої влади. Інвестиції прийдуть в місто, якщо «правила гри» між владою і інвестором будуть прозорими. Має намір в раді активно пропагувати комунальний екотранспорт, економічні свободи чесному бізнесу, відновлення старого житлового фонду, проєкти ревіталізації промислових об’єктів та благоустрій міста.


Кондрук Володимир Володимирович



Громадський активіст, підприємець, фахово орієнтується в комунальних питаннях, юридично підкований. Принциповий, наполегливий, має активну життєву позицію.
Неодноразово ставав на захист простих кам’янчан. Активний член команди Посітка. Свободівець.


Тарасенко Мар’ян Олексійович



Голова громадської організації “Подільські природодослідники та природолюби”. Кандидат біологічних наук. Доцент кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету. Орнітолог. Практикуючий педагог. Організатор Всеукраїнських орнітологічних шкіл-семінарів. Активний кам’янчанин, який один з перших повстав проти незаконної приватизації Смотрицького каньйону.


Слинчук Анна Миколаївна



Лікар загальної практики – сімейний лікар, працює в Довжоцькій амбулаторії, а також є лікарем спільноти «СвійДок», аудиторія якої налічує 36 тисяч осіб. Модератор 60-ти тисячної групи у ФБ «Показові батьки», де знайомлять батьків із засадами, доказової медицини, вивчають питання здоров’я та вакцинації дітей і дорослих. Має активну громадянську позицію. Нещодавно завдяки проєкту «Можемо Поможемо» в Довжоцькій амбулаторії здійснено ремонт кабінету лікаря. Попереду великі плани  пов’язані з покращенням стану медичних послуг.


Дідик Дмитро Олександрович



Підприємець, один із координаторів проєкту «Можемо-поможемо», спонсор багатьох дитячих заходів. Тривалий час перебував на роботі у Швейцарії. З його допомогою відремонтовано приміщення амбулаторії у селі Довжок. Член ВО Свобода.


Дрозд Віталій Іванович



З 2011 р. працює у сфері ОСББ. Сьогодні є бухгалтером у 13 ОСББ. Житлово-комунальна сфера стала його спеціалізацією. Побачивши зловживання в роботі КП «Спецкомунтрасу» очолив боротьбу за законне нарахування вартості послуг з вивезення побутових відходів, яка продовжилась у судах і тривала роками. Наполегливий і цілеспрямований отримав перемогу у цій боротьбі. І надалі продовжує боротись проти беззаконня у сфері комунальних послуг. Шукаючи однодумців у цій сфері, став частиною свободівської команди в Кам’янці  у 2015 р. На сьогодні  є помічником депутата Кам’янець-Подільської міської ради Михайла Посітка.


Мартинович Наталія Сергіївна



Закінчила Київський Біблійний інститут та Львівську Духовну семінарію. Десять років пропрацювала в ДСЗН та Територіальному центрі (соцпрацівником), після чого присвятила свої роки вихованню трьох синів та трьох дочок.  Присвоєно звання та нагороджено орденом «Мати героїня». Займається благодійними справами у с. Княгинин. Великий внесок власних матеріалів та ресурсів було здійснено для покращення благоустрою та розвитку села. В центрі села побудований фонтан, басейн, клумба – кошик з фонтаном, висаджені квіти, встановлені сміттєві бак, лавки та лавка примирення. Безкоштовно виконані роботи по ремонту клубу, поштового відділення фельдшерського пункту, та вкладання бруківки. Власними силами збудований дитячий майданчик, стадіон, турніки.  Для місцевої футбольної команди закуплена футбольна форма. Наталя вміє побачити потребу, знайти вирішення та вчасно відреагувати.


Блонська Людмила Людвигівна



Походить  з родини репресованих на довічне ув’язнених у Сибірські табори. Повернулися в Україну після смерті Сталіна у 50-х роках минулого століття. Людмила – кандидат в майстри спорту з лижних гонок, магістр архітектури, працювала в проєктному інституті «Цивільпромбуд». З 2004-го року – керівник та Головний архітектор проекту в будівельній компанії «Віват». Людмила – переможець трьох всеукраїнських конкурсів архітектурних проектів у 2005-му, 2006-му, 2007- му роках. В 2008-го році створила приватну проектну майстерню, яку очолює по сьогоднішній день. З 2014-го року – Член Професійної Гільдії Архітекторів України. На даний момент є Головним Архітектором Проекту «Аргеліт». У вересні 2013-го року успішно пройшла стажування на головного архітектора міста. Людмила є  автором і головним архітектором проекту багатьох багатоповерхових житлових будинків, житлових кварталів та районів в таких містах як Чернівці, Хмельницький, Черкаси, Дніпро, Запоріжжя та Київ. Автор 5- ти наукових дослідницьких праць по втраченій забудові Старого Міста. Окрім того, працювала ще й експертом в Державному експертному центрі Хмельницького. Мама чудових трьох дітей, двоє з яких вже студенти.


Пташник Володимир Петрович



Дві вищі освіти з відзнакою КПІ, Київський університет фізичної культури і спорту. Має тренерську ліцензію.
З 1990-го представляє Хмельницьку область в Українській асоціації футболу. Депутат міської ради І і ІІІ скликань. Відомий усім кам’янчанам своєю активною позицією з популяризації спорту в місті та Україні. Відстоює будівництво нової спортивної школи. Помічник депутата. Свободівець.


Секрідова Наталія Миколаївна



Немає справ важливіших, ніж справи наших дітей – сповідує таку політику Наталія Миколаївна Секрідова. Саме, щоб відстоювати права і свободи дитини, щоб об’єднати навколо себе людей з почуттям відповідального батьківства, задля розвитку батьківського руху в місті Наталя створила громадську організацію “Батьківська Рада Кам’янця-Подільського», діяльність якої висвітлює в групі «Батьки-ніндзя» в мережі Фейсбук.


Завдяки її ініціативі в нашому місті третій рік поспіль відбувається нагородження медалістів-випускників шкіл та кращих учнів, переможців і лауреатів обласних етапів всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, призерів МАН. Запроваджується програма встановлення тривожних кнопок та систем відеоспостереження в навчальних закладах нашого міста.  З її ініціативи обладнано дитячий майданчик в Старому місті навпроти Першої школи, а також, подавши на програму «Громадський бюджет» свій проєкт по встановленню огорожі навколо ЗОШ 1 та проєкт з облаштування спортивного майданчика в цій же школі, завдяки підтримці однодумців здійснила мрію дітей та громади щодо безпечного та здорового дитинства. Однією із болючіших проблем закладів освіти є відсутність фінансування витрат на поточні потреби: миючі засоби, засоби дезінфекції, витратні матеріали( лампочки, папір, ремонти). Зверталася до сесії міської ради покінчити з поборами в освіті, щоб запровадити систему, як у Хмельницькому, – гроші ідуть за дитиною. З командою сподівається створити Батьківську Раду при міському голові. Одне з завдань ради – щоб батьки були активними учасниками в житті міста та освітнього процесу, адже від цього залежить виховний і освітній потенціал кожної дитини.


Понятовська Олеся В’ячеславівна



Має активну громадську позицію правозахисника і журналіста. Як журналіст газети «Правова Україна» відома в місті викриттям схем комунального підприємства «Міськтепловоденергія». Має досвід роботи в органах місцевого самоврядування. Чесна і справедлива. Заступник голови Хмельницького відділення правозахисної ГО «Майдан – Громадський контроль». Медична освіта ( лабораторна діагностика), Інститут соціальної реабілітації дитини (психолог-дефектолог. Логопед).  Відстоює порушені права громадян.


Сабат Юлія Вікторівна


Свободівка. Займала активну громадську позицію в батьківському активі школи. Організовувала патріотичні заходи в школі та місті разом з вокальною студією «Колорит». Брала активну участь у проєкті «Можемо-поможемо». Наполеглива, самокритична, цілеспрямована, вміє знаходити компроміс.


Калуцький Сергій Сергійович



Закінчив історичний факультет Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Там же ж навчався у аспірантурі. Вихованець наукової школи професора Валерія Степанкова, під чиїм керівництвом написав та захистив кандидатську дисертацію із проблем української історіографії. Працював асистентом кафедри політології та соціології КПНУ імені Івана Огієнка. Зараз працює завідувачем сектору «Старий замок» Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника. Має досвід організаційної роботи у сфері музейної справи і туризму. В рядах Всеукраїнського об’єднання «Свобода» – уже десять років. Учасник Революції Гідності. Вважає, що за туристичним потенціалом Кам’янець-Подільський може стати українською Венецією.


Гордійчук Олександр Васильович



Народився на Ізяславщині. Освіта вища. В 2007 р. закінчив Кам’янець-Подільський національний університет ім. І. Огієнка, історичний факультет. А в 2017 – Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», Інститут соціальних технологій. Спеціальність – «Соціальна робота».


У вересні 2010 р. достроково захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук на тему «Становлення і діяльність Київського товариства грамотності (1882-1908 рр.)» за спеціальністю історія України. Довгий час працював у вищій школі, на даний час менеджер зі збуту ТОВ «АФ АВАНГАРД» Філія ПАТ «Авіс». Член ВО «Свобода» з 2012-го року. Одружений. Виховує доньок.


Окарська Анна Олегівна



Смілива та відчайдушна жінка, яка належить до “Добровольчого медичного батальйону”. Військовий медик, яка неодноразово перебувала в зоні бойових дій. Несе військову службу з 2016 року. Бакалавр Національного університету фізичного виховання і спорту України. Магістр Аграрної Академії. Слухач курсів лідерства Національної Академії сухопутніх військ Імені Гетьмана Петра Сагайдачного. Активна захисниця прав воїнів російсько-української війни. Наразі – слухач військової академії. Мама двох синів.


Мартинов Михайло Михайлович



Свободівець. Працює впевнено, завжди готовий допомогти та добивається того, що запланував. Очолює ОСББ правління з 2017-го року. У міській раді бачить себе координатором роботи ОСББ і влади. А також планує розгорнути напрям «Кам’янець соціальний», мета якого привернути увагу до забутих верств населення – інвалідів та ветеранів.


Барановський Володимир Євгенович



Народився на Львівщині. З дитинства ввібрав у себе багатство традиційної народної культури. Працюючи робітником, а згодом вчителем та директором школи робив усе для відродження українських традицій, які на Поділлі були значною мірою знищені радянським режимом. Учасник Революції Гідності в 2014 році очолив Кам’янець-Подільську районну державну адміністрацію. На посаді голови РДА вжив заходів для інвентаризації необлікованих сільськогосподарських земель, домігся зміни керівництва та виведення з кризи ДП «Нігинський кар’єр». Усунув бюрократичні перешкоди для відкриття дитячої кінно-спортивної школи в Ісаківцях.  Зробив значний внесок у релігійне життя на Кам’янеччині, зокрема в будівництво ПЦУ та УГКЦ. Є лауреатом обласної літературної премії імені Григорія Костюка. Сьогодні очолює Кам’янець-Подільську районну Свободу.


Хапко Анатолій Михайлович



Народився у Кам’янці-Подільському 1981 р. До гімназії №14 Анатолій пішов у 1987 р., потім поступив у ліцей “Антей”, але закінчити його не вдалось через важку хворобу, що прикувала його до ліжка на довгих 7 місяців. Незважаючи на це, і пов’язані із цим складнощі у самостійному пересуванні, вступив у Планово-Економічний технікум, де здобув кваліфікацію економіста за спеціальністю “Економіка підприємства”. Займав призові місця в обласних олімпіадах з програмування. 2001-2006 рр. у ПДАТУ отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент організації”. Після навчання працював кредитним інспектором-касиром у Комерційному банку “Дельта”, згодом працював регіональним системним адміністратором. У 2013 році працював програмістом у ТОВ “Регіон IT”. Захоплюється велоподорожами. Приймав участь у Революції гідності. У 2014-му році почав займатись волонтерством. У 2017 році ініціював збір підписів та громадські обговорення щодо запуску додаткового маршруту у районі Цукрового заводу для забезпечення гідного пасажироперевезення жителів свого району. Також допомагав збирати підписи для ініціативи щодо встановлення відеоспостереження та тривожної кнопки у навчальних закладах міста. Виховує із дружиною двох синів.


Островська Олена Вікторівна



Островська Олена Вікторівна працює в освіті понад 20 років, має досвід роботи в органах місцевого самоврядування. В 1999 році закінчила Кам’янець-Подільський педагогічний університет за спеціальністю «Українська мова і література та англійська мова і зарубіжна література», в 2003 році – магістратуру. 15 років працює в сфері освітнього менеджменту, з них 5 – у місті Києві. Успішно поєднує управлінську та викладацьку діяльність. Учитель-практик англійської мови з досвідом викладання у закладах вищої освіти ІІ ступеня акредитації. Наразі пані Олена – заступник директора з навчально- виховної роботи Кам’янець-Подільського ліцею І-ІІІ ступенів «Славутинка» Хмельницької обласної ради. Неконфліктна, цілеспрямована та комунікабельна, з гарними лідерськими якостями. Вирішила спрямувати свою енергію у команді однодумців на те, аби наше місто стало окрасою Хмельниччини, а містянам у ньому жилося гідно та комфортно


Яремов Костянтин Олександрович



З 2010 року зі Свободою. У студентській Свободі був одним з організаторів просвітницько – розважальних заходів: Вечорів українського кіно, літературних читань, українських вечорниць. Протягом 10 років брав активну участь у громадсько-політичному житті міста та України. Учасник Революції Гідності. Кам’янчанин з активною громадською і політичною позицією.


Смотров Мирослав Ігорович



Народився в с. Смотрич 1987 року. Закінчив в 2010 році Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова і отримав повну вищу освіту здобувши кваліфікацію лікаря.  З 2013 працює в міській лікарні на посаді ургентного хірурга та викладачем хірургії в КП медичному коледжі по цей час. Перші початки громадської діяльності з помічника депутата обласної ради Завальнюка О.М. . В 2015 мобілізований до ЗСУ в званні лейтенант на посаду лікаря-ординатора хірургічного відділення медичної роти 54 Механізованої бригади в сектор С зони АТО, де отримав статус Учасника бойових дій. Нагороджений патріархом Філаретом медаллю «за жертовність та любов до України» З 2017 року, отримавши звання лікаря – спеціаліста за спеціальністю дитяча хірургія, працює на посаді хірурга дитячого віку в КНП КПМЛ по цей час. Є співавтором статей в періодичних медичних видання та в монографіях з галузі медицини. Особливі якості – любов до справедливості та природи. Особливі вподобання до вирішення проблем в організації якісних умов для дітей в садочках та школах за рахунок бюджету. Одружений, батько двох дітей.


Кроча Володимир Володимирович



Народився у Кам’янці-Подільському. Навчався у коледжі харчової промисловості, а також у Національному університеті харчових технологій у м. Київ. Маючи зі школи потяг до історії та зацікавившись військово-історичною реконструкцією, закінчив магістратуру за спеціальністю «Історія» у КПНУ ім. І.Огієнка. Працював у багатьох сферах, але завжди стежки звертають до освіти. Останні місця роботи – фізико-математичний факультет КПНУ та Управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради. Під час спроби забудови вул. Соборної, зіткнувшись з кричущим порушення законів держави і совісті, як корінний кам’янчанин, не зміг стояти осторонь та почав організовувати місцевих мешканців, відстоювати те, що вважає правильним. Має надію, що об’єднавшись з чудовою командою зможе забезпечити рідному місту гідний комфорт, розвиток та велич.


Ільчишена Вікторія Ігорівна



Вікторія Ільчишена – адвокат, громадський діяч, сертифікований тренер. Є співзасновницею громадської організації, яка одна із перших в місті до створення державної системи безоплатної правової допомоги у 2010 році створила Центр правової інформації та консультацій, де понад 5000  малозахищених верств населення отримали безкоштовні правові консультації. З 2016 року активно провадить громадську діяльність, в тому числі за напрямком безпеки громад, домашнього насильства. Сертифікований монітор із забезпечення процесуальних прав дитини в адміністративній та судовій процедурі Координатора проектів ОБСЄ в Україні, член робочої групи Громадської ради при МВС у Хмельницькій області (проводила громадський моніторинг правоохоронних органів на території Хмельницької області, що підпорядковуються МВС України) з 2016 по 2018 р., член комісії з переатестації поліції Хмельницької області, член кадрової комісії з атестації прокурорів регіональних прокуратур (2020), член Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства при Хмельницькій облдержадміністрації.


Солодковська Олена Валеріївна



Народилася у Кам’янці-Подільському, закінчила школу №12 з медаллю. У 1987 році вступила до Кам’янець-Подільського педагогічного інституту, у 1988 р. перевелася в Калінінградський державний університет, який закінчила у 1993 р. З 1995 по 1998 р. проходила військову службу по контракту в прикордонних військах у Калінінграді. У 1999 р. повернулася на постійне місце проживання у рідне місто. З 2001 р по 2006 р. – працювала у виконкомі Кам’янець-Подільської міської ради. Звільнилася з посади начальника відділу оренди комунального майна. У 2008 р. отримала другу вищу освіту за фахом «Менеджмент організацій». З 2006 р по 2011 р. працювала заступником директора по маркетингу Державного підприємства «Завод точної механіки» З 2011 р по теперішній час приватний підприємець, директор туристичної агенції «Юнга тур». За роки роботи у туризмі робила все для популяризації рідного міста. Возила дітей на міжнародні творчі фестивалі, наші колективи були високо оцінені в Болгарії, Греції, Італії, Грузії. Також запрошувала у рідне місто своїх колег по туризму, тим самим рекламуючи місто. Безпартійна. Одружена. Особливі якості – справедливість, чесність, життєрадісність, цілеспрямованість. Бажання, щоб наше місто було найкращим в Україні, щоб не було корупції та «договорняків», щоб законність була на першому місці, щоб наше місто з міста ларьочків та бляшанок стало гідним європейським містом.


Бойко Вадим Анатолійович



Закінчив КПДІ, за фахом вчитель історії, за покликанням – педагог-новатор, призер фахового конкурсу Учитель Року в номінації Учитель географії. Учні Бойка – постійні призери олімпіад, конкурсу – захисту наукових робіт учнів членів МАН, іВадим Бойко поціновувач сімейних цінностей. Життєве Кредо – Шукати позитив в усьому. Свободівець.


Бурковська Валентина Тадеушівна



Одружена, мама двох синів-офіцерів ЗСУ, які мають статус учасника бойових дій. Медичний працівник із 33 літнім стажем. В даний момент черговий фельдшер-лаборант клініко-діагностичної лабораторії перинатального центру. в 2016-му очолила ОСББ. Коли міська рада дала дозвіл на будівництво багатоповерхового будинку на її прибудинковій території, через суди вибороли права мешканців свого будинку на власний простір. Кам’янчанка з активною громадською позицією.


Вишневська Людмила Юріївна



Командний гравець, яка не боїться брати на себе відповідальність і делегувати завдання. Ментор, який допомагає і довіряє людям, з якими працює. Вмотивована, вірить у важливість змін, не лише вказує на проблеми, а одразу пропонує шляхи розв’язання. Працює головним бухгалтером.


Іванов Аркадій Станіславович.



Користується повагою серед односельчан у Ходорівцях. Високоосвічений та активний член громади.
Довгий час працював директором школи. Справедливий і чесний.


Веретюк Олександр Адольфович



Кам’янчанин, небайдужий громадянин міста і держави, який в 2014 році одним з перших звернувся до військкомату і пішов захищати батьківщину в лавах ЗСУ. Повернувшись з АТО став активним учасником Громадської організації Учасників АТО. Нагороджений відзнакою міського голови “за заслуги перед міською громадою”. Будівельник з 25- річним стажем. Принциповий і відповідальний. Батько 2 дітей.


Гнатюк Тетяна Миколаївна



Закінчила філологічний факультет Кам’янець-Подільського державного педагогічного університету. Із 2002 року працює вчителем у Кам’янець-Подільському ліцеї. Протягом 2002-2004 років навчалася у магістратурі Кам’янець-Подільського державного університету. Паралельно з викладанням брала участь у громадській роботі: опікувалася покращенням житлових умов мешканців гуртожитку по вул. Привокзальній, 12. Залучала до співпраці начальників відділів, департаментів, депутата місцевої ради щодо вирішення проблем на рівні міста. Як результат – у 2015 році нарешті заасфальтовано дворовий проїзд біля будинку 150, по вул. Тімірязєва. У 2020 р. долучилася до організації ремонтних робіт під’їздів у згаданому будинку. Також цього року успішно взяла участь у відборі суддів присяжних до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.


Шабанов Олег Олегович



З 1991 по 1994 – голова філіалу «Укрінтуру». З 1994-го працював в приватних компаніях, займався зовнішньою економічною діяльністю. Також був представником іноземної приватної компанії в Україні «Вучков-інкомс», «Макатекс». З 2000- го – сімейний бізнес (взуттєвий бутік). Старший будинку 35, по вул. Пушкінська. Активіст.


Баревич Віталій Анатолійович

41 рік, інженер-механік, водолаз ІІІ класу, сапер (розмінування) та керівник вибухових робіт на гірничих розробках, а також при валці будівель та споруд методом підриву, утилізації боєприпасів до військової зброї. Офіцер запасу ЗСУ. Працював на керівних посадах у ДП МОУ «Подільськвибухпром», ПП «Піровибухсервіс», ПП «Зарс», ТОВ «Завод Утильспецпром». Власник та директор ПП «Гіпор». Одружений, батько двох донечок. Чесний, порядний, відповідальний, має лідерські якості керівника, вимогливий до себе і підлеглих, вольовий, наполегливий, в скрутних ситуаціях завжди націлений на знаходження компромісних рішень.


Єгорова Олена Вікторівна



Народилась в сім’ї військовослужбовця, полковника, де військова служба була династією.  З 2002 року працювала менеджером в маркетинговій компанії, з 2007 року в ПАТ «Альфа Банк», де здобула навички командної роботи, уміння в критично короткі строки вирішувати проблемні питання в трудовому колективі, чітко визначати цілі і шляхи їх реалізації. Чудова дружина, мати двох талановитих дітей. Активістка. Голова ГО «Батьківська єдність», на добровільних засадах займається діяльністю, спрямованою на підтримку позитивного іміджу ліцею «Славутинка» Хмельницької обласної ради. В 2018 році разом з адміністрацією ліцею, громадою та командою ВО «Свобода» брала активну участь у поверненні Славутинці I-го ступеня. Постійно піднімає на загал і висвітлює в соцмережах та пресі проблеми соціального характеру, домагається їх усунення. Олена – активна прихильниця Кам’янець-Подільської організації ВО Свобода.


Сливка Микола Анатолійович



Народився у Кам’янці-Подільському. Учасник Революції Гідності, зокрема бою на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року та боєць Окремої Добровольчої чоти «Карпатська Січ». Відстоював у 2015 році утворення Колибаївської ОТГ. Поет та шахіст. Журналіст сайту Press-Центр. Член Свободи з 2010-го року, голова пресслужби Хмельницької обласної організації ВО «Свобода». Є володарем нагороди «Кришталева сова» за підсумками міських змагань з класичної версії інтелектуальної гри «Що, де, коли» в сезоні 2018 року.


Краснян Дмитро Сергійович



Мешканець села Лісківці Кам’янець-Подільського району. Все життя сумлінно працює з деревом, важкою працею прокладає свій життєвий шлях. Відповідальний, наполегливий, доброзичливий. Одружений, має двох діток і вже й онуків.


Біла Тетяна Володимирівна



Народилася у Маріуполі, виховувалась в дитячому будинку. В 2014 році, коли почалась війна, переїхала жити до Кам‘янця-Подільського. Виховує трьох дітей. Студентка, активістка. Небайдужа до чужої біди, смілива. Людина зі здатністю сприймати життя в усіх його кольорах та діяти в тих умовах, в яких опинилась. Сильна духом ,волелюбна, працьовита, переконана християнка. Член громадської організації «Жіноча сотня». Головне прагнення – захищати і допомагати жінкам з дітьми, які цього потребують. Особисте кредо: «Змінивши мислення- змінимо життя».


Банас Тарас Васильович



Активний духовний наставник. Пропагує традиційні цінності. Один із основоположників Духовної ради в Кам’янці-Подільському та духовних наукових конференцій. Військовий капелан, зараз перебуває в зоні бойових дій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


https://kamianets-podilskyi.weblife.city/koho-svoboda-vede-do-kam-ianets-podilskoi-miskrady-spysok/