Дрогобич

Кобеляки

среда, 30 сентября 2020 г.

В Одеській області директора будинку дитини підозрюють у...

В Одеській області директора будинку дитини підозрюють у...

У вівторок, 1 вересня, Ізмаїл (місто на півдні Одеської області, другий за величиною і значенням в регіоні) облетіла тривожна звістка. В комунальному закладі «Спеціалізований будинок дитини» відбулося згвалтування, в якому підозрюють керівника даного закладу. Раніше, нагадаємо, в будинку дитини у Білгород-Дністровському Одеської області було зафіксовано спалах захворюваності коронавірусом.


У соцмережі повідомляють, що, зі слів медичного персоналу будинку дитини, після відвідин кабінету директора Віктора П. одна з вихованок будинку повернулася зі слідами сексуального насильства.


«Це підтвердили два лікаря закладу, які провели огляд і вирішили повідомити про подію на лінію „102“. Прибулі за викликом поліцейські провели необхідні дії на місці, взявши показання у медперсоналу та постраждалих», — констатують в мережі.


Сьогодні ж представники низки громадських організацій Ізмаїла (БФ «Крила Надії», ГО «Берегиня» та інших) прийшли в Ізмаїльський відділ поліції. Їх обурив той факт, що підозрюваний у скоєнні страшного злочину керівник дитячого спеціалізованого закладу навіть не відсторонений від посади. Хоча б на час слідства.


Активісти зустрілися з заступником начальника місцевої поліції Миколою Стояновим, який повідомив, що слідчі дії за цим фактом проводяться. Однак що-небудь конкретизувати не став, пославшись на таємницю слідства». Після цього стурбовані активісти прибули в будинок дитини та поспілкувалися з його працівниками.


«Медперсонал підтвердив інформацію про зґвалтування, уточнивши, що мова йде не про одну дитину, а про кількох дітей. На відеокамеру співробітники установи розповідати про все відмовляються — можливо, це пов'язано з їх залякуванням з боку начальства», — повідомили активісти.

https://bilgorod-dnistrovskyi.weblife.city/v-odesskoj-oblasty-dyrektora-doma-rebenka-podozrevaiut-v-yznasylovanyy/