Дрогобич

Кобеляки

среда, 31 июля 2019 г.

Відбулась позачергова сесія міської ради

Відбулась позачергова сесія міської ради

      Сьогодні, 31 липня 2019 р., відбулась 30-та позачергова сесія міської ради сьомого скликання, на яку прибули 18 депутатів із 26 обраних, відсутні – з поважних причин. Також на засіданні були присутні мешканці міста.
Питання порядку денного щодо внесення змін до місцевого бюджету на 2019 рік попередньо було обговорено на засіданнях 5-ти депутатських комісій. Депутати на сесії прийняли рішення і внесли уточнення в бюджет.
Після закриття сесійного засідання міський голова Степан Бочкай звернувся до присутніх мешканців міста та роз’яснив ситуацію з встановленням обмежувачів руху по висоті вантажного транспорту.
Згідно наданої інформації міським головою, 30.07.2019 р. було направлено звернення до Департаменту патрульної поліції щодо отримання висновку-погодження про можливість та умови встановлення даного пристрою по вул. Чкалова. Після отримання висновків дане питання буде розглядатись на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.
Крім того, направлено звернення до Департаменту патрульної поліції відносно отримання висновку щодо правильності встановлення заборонних та вказівних дорожніх знаків, що обмежують проїзд великовагових транспортних засобів на перехрестях вулиць І.Франка – Комунальна, І.Франка – Мала Польова, Ардовецька – Чкалова, Миру – Борканюка.
Також міські депутати спільно з працівниками міської ради долучились до акції «Я роблю світ кращим» та придбали благодійні квитки Товариства Червоного Хреста.


Виноградівська міська рада



https://vynogradiv.weblife.city/vidbulas-pozacherhova-sesiia-miskoi-rady/