Дрогобич

Кобеляки

среда, 31 июля 2019 г.

Веломарафон «Львівська сотка» відбудеться вдесяте (1)

Веломарафон «Львівська сотка» відбудеться вдесяте (1)

15:10 2 травня 2019 р.

У суботу, 4 травня, о 10.00 на площі Ринок у Львові стартує традиційний наймасовіший аматорський веломарафон Західної України – «Х Львівська сотка 2019».


Про це повідомили в четвер, 2 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Близько 1500-2000 велосипедистів із різних міст України й країн Європи, візьмуть участь в цьому веломарафоні. За маршрутом веломарафону передбачено ситуативне перекриття руху транспорту».


«Траса марафону становить дистанцію довжиною у 100 та 50 кілометрів. Проходження траси фіксується на її контрольних пунктах, а кожен учасник, який встигне за вісім годин доїхати до фінішу свої 100, а за сім – 50 кілометрів, отримає медаль переможця», – поінформували також у міськраді.


«Маршрут вело марафону: «Площа Ринок – вулиця Памви Беринди – просп. Свободи – вулиця Академіка В. Гнатюка – вулиця Листопадового Чину – площа Святого Юра – вулиця Митрополита Андрея – вулиця Митрополита Ангеловича – вулиця Героїв УПА – вулиця Кульпарківська. Фініш веломарафону – в Брюховичах», – розповіли також у міськраді.


«Розклад веломарафону: об 11.00 – загальний страт перегонів за маршрутом «Сокільники – Пустомити – Щирець – Комарно – Городок – Страдч – Івано-Франкове – Лозино – Бірки – Брюховичі», – повідомили також у міськраді.


https://komarno.weblife.city/velomarafon-lvivska-sotka-vidbudetsia-vdesiate-1/