Дрогобич

Кобеляки

среда, 31 июля 2019 г.

Стало відомо, що в Одеській області збираються витратити...

Стало відомо, що в Одеській області збираються витратити...

В Одеській області ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосило тендери на поточний ремонт доріг на загальну суму майже 619 мільйонів гривень.

Про це повідомляє «Пасажирський транспорт».

На поточний ремонт місцевих автомобільних доріг в районах Одеської області запланували виділити майже 619 мільйонів гривень. Зараз ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» проводить тендери з пошуку підрядників для таких ремонтів. Оголошення про це розміщені у системі публічних закупівель «Прозорро». Ремонти планується виконати до кінця 2020 року.


Перший тендер стосується поточного дрібного ремонту автодоріг у семи районах Одеської області: Ананьївському, Балтському, Кодимському, Подільському, Окнянском, Любашівському та Савранському. Очікувана вартість закупівлі складає 157 мільйонів і майже 602 тисячі гривень.


У другому тендері ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» шукає підрядника, який би провів «ямковий» ремонт місцевих автодоріг Березівського, Великомихайлівського, Іванівського, Миколаївського, Zaharovskogo та Ширяївського районів. Попередньо такі роботи оцінені в 168 мільйонів і майже 332 тисячі гривень.


Третій тендер передбачає поточний дрібний ремонт місцевих автодоріг Білгород-Дністровського, Біляївського, Лиманського, Овідіопольського та Роздільнянського районів. Тут очікувана вартість закупівлі становить 128 мільйонів 179 тисяч 500 гривень.


Переможець четвертого тендеру займеться дорогами в Арцизком, Саратському, Тарутинському та Татарбунарському районах. Тут очікувана вартість закупівлі склала 93 мільйони 805,5 тисяч гривень.


У п'ятому тендері шукають підрядника для поточного дрібного ремонту місцевих автодоріг в Болградському, Ізмаїльському, Кілійському та Ренійському районах півдня Одеської області. Очікувана вартість закупівлі – 70 мільйонів 822 тисячі 300 гривень.


Електронні аукціони по всіх п'яти тендерах заплановано на 3 вересня поточного року.




Підписуйтесь на наш канал в 🔊Телеграм. Моментом дізнавайтеся новини Одеси.



https://bilgorod-dnistrovskyi.weblife.city/stalo-yzvestno-na-chto-v-odesskoj-oblasty-sobyraiutsia-potratyt-bolee-600-myllyonov/