Дрогобич

Кобеляки

пятница, 28 февраля 2020 г.

Проведено нараду директорів ЗЗСО та НВК району

Проведено нараду директорів ЗЗСО та НВК району

У малому залі Кам’янка-Бузької райдержадміністрації проведено нараду директорів ЗЗСО та НВК району, на якій було розглянуто такі питання:



  1. Новації у Законі України «Про повну загальну середню освіту» (Н.Р. Біда).

  2. Про дотримання вимог санітарного законодавства в ході організації харчування учнів в закладах освіти району (Г.Г. Ласоха).

  3. Щодо проведення ДПА у 2019/2020 навчальному році (Н.Р. Біда).

  4. Стан дотримання протипожежного захисту у ЗЗСО району (М.Ю.Владика).

  5. Різне.


В.о. завідувача сектору освіти Л.В.Лиско наголосила на особливих заходах безпеки у навчальних закладах, фінансовій та виконавській дисципліні та злагодженій роботі у вирішенні проблем, викликаних новими вимогами часу. 


У нараді взяли участь:



  • голова агенції місцевого економічного розвитку Кам’янка-Бузького району І.С.Нікітіна, яка ознайомила присутніх з проєктом «Місцеві молоді охоронці природи долини Бугу»;

  • представник Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Ласоха Г.Г., яка довела до відома керівників освітніх закладів особливості організації збалансованого харчування дітей в навчальних закладах освіти району.


У різному виступили методисти РМК Г.І. Крук Г.І. та Н.В. Веретельник, економіст сектору освіти М.Й.Дмитрів, а також голова районної профспілки працівників освіти  В. С. Краєвська.

7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
1
2
3
4
5
6
https://kamjanka-buzka.weblife.city/provedeno-naradu-dyrektoriv-zzso-ta-nvk-rajonu/