Дрогобич

Кобеляки

пятница, 28 февраля 2020 г.

Зустріч з керівником КНП «Добротвірська міська лікарня»

Зустріч з керівником КНП «Добротвірська міська лікарня»

30 грудня голова райдержадміністрації Христина Замула провела зустріч із директором КНП «Добротвірська міська лікарня» Людмилою Круглянко.


Під час зустрічі керівник підбила підсумки роботи закладу за 2019 рік, а також озвучила перспективи розвитку та діяльності комунального некомерційного підприємства у 2020 році.


«З 1 квітня 2020 року, у зв’язку із медичною реформою, вторинна ланка надання медичної допомоги буде фінансуватися виключно за надані послуги, тобто, фінансування з державного бюджету не передбачається. Для подальшого відповідного функціонування міської лікарні фінансові надходження в бюджет спеціального фонду можна було б збільшити  за рахунок підвищення оплати медичних оглядів, а також введення платних послуг за нетрадиційні методи лікування», – сказала Людмила Круглянко.


Для довідки: Нетрадиційні методи лікування в КНП «Добротвірська міська лікарня» – лікувальний масаж, водні процедури, озокерит, комп’ютерна витяжка хребта, фізіотерапевтичні методи. Вартість 1 ліжкодня  у відділенні відповідного лікування у КНП «Добротвірська міська лікарня» становить 500-600 грн.

https://kamjanka-buzka.weblife.city/zustrich-z-kerivnykom-knp-dobrotvirska-miska-likarnia/