Дрогобич

Кобеляки

среда, 26 февраля 2020 г.

Інформація Кобеляцької районної філії Полтавського ОЦЗ

Інформація Кобеляцької районної філії Полтавського ОЦЗ

Розпочинати зміни потрібно з себе


       «Недостатньо знати собі ціну — треба ще вміти себе реалізувати”. Саме про  шляхи розкриття внутрішнього потенціалу і створення успішного образу “Я”    обговорювали 29 серпня 2019 року в Кобеляцькій районній філії Полтавського обласного центру зайнятості учасниці  під час засідання клубу “Поклик душі”.  Цього разу гостею була запрошена Ольга Лисовська — головний бухгалтер ПП “Цегельник і К” (м. Кобеляки).  Приємно те, що Клуб поповнився новими активними учасницями, які відразу долучилися до дискусії.


    На початку засідання заступник директора  Кобеляцької районної філії Воронова Людмила Леонідівна з'ясувала в присутніх перспективи працевлаштування.


     Розповідаючи про свій професійний шлях, Ольга Лисовська мотивувала жінок  до більш активних дій. Вона успішно пройшла шлях самопізнання та самоприйняття, знайшла свою  професійну нішу. Їй вдалося розкрити свої можливості, задіяти потенціал і досягти успіху не тільки в сфері бухгалтерського обліку, але й організувати свій інтернет-магазин.


       Провідний фахівець з питань зайнятості Наталія Лях разом з учасницями клубу провела “аудит професійних навичок”. Як висновок — 5 з 10 якостей  стосуються вміння спілкуватися з людьми та вести переговори,  ще 4 з 10 пов'язані із аналітичними здібностями мозку, гнучкістю мислення.


      Завідувач сектору активної підтримки безробітних Наталія Царичанська розповіла про успішних жінок України, які приклали максимум зусиль для досягнення своїх планів і отримали бажаний результат. Всіх  дуже вразила розповідь про нашу землячку з смт. Чутове Полтавської області Тетяну Дядечко — засновницю і власницю торгової марки “Коза Чка”.


        Захід пройшов легко і невимушено, подарувавши усім гарний настрій  та заряд позитивної енергії.

Посилання на сторінку Кобеляцької районної філії Полтавського ОЦЗ - https://www.facebook.com/KobelakiCZ/


Посилання на сайт Полтавського ОЦЗ - https://pol.dcz.gov.ua/



« повернутися до списку новин


https://kobelyaky.weblife.city/informatsiia-kobeliatskoi-rajonnoi-filii-poltavskoho-otsz/