Дрогобич

Кобеляки

пятница, 28 февраля 2020 г.

«УСІ СЕПАРАТИСТИ, ОКРІМ МЕНЕ!» – ВАДИМ НЕСТЕРЕНКО

«УСІ СЕПАРАТИСТИ, ОКРІМ МЕНЕ!» – ВАДИМ НЕСТЕРЕНКО

Останнім часом нам все частіше й частіше почали потрапляти статейки про те, що обраний мер міста Новомосковська Літвіщенко Віктор Іванович – сепаратист.


Ознайомившись з джерелом, стало ясно й зрозуміло, що замовником та ідейним натхненником таких маячних статейок є вже колишній народний депутат України від «Блоку Петра Порошенко» Вадим Григорович Нестеренко та наближені до нього люди – Олексій Фрейдін і Олександр Гаркавенко.


Тут і без слів зрозуміло, що ця так звана «свята трійця» намагається всіляко утримати в своїх руках владу, яку їм вдалося захопити в місті Новомосковську в 2015 році, перебуваючи під дахом президента України Петра Порошенка.


Цей факт важко не помітити, особливо ознайомившись з публікаціями на підконтрольних Нестеренку Інтернет-ресурсах. Адже на цю гоп-компанію працює на території міста Новомосковська частина так званих блогерів, і вони справно оспівують у себе на сторінках в соціальних мережах роботу як самого Нестеренка, так і його команди, не забуваючи облити брудом тих, на кого Нестеренко й Фрейдін їм вкажуть пальцем.


Але жителі міста Новомосковська не сліпі – вони все бачать і розуміють.


Нам б хотілося повернутися до «сепаратизму» з боку обраного мера Літвіщенка, про якого систематично верещать блогери та Інтернет-сайти, що належать Вадиму Григоровичу та його компашці.


Останнім часом на сторінках фейсбуку рясніє проплачена реклама про те, що мер Новомосковська Літвіщенко – сепаратист. На підконтрольних Інтернет-сайтах те саме, як і на місцевому телебаченні, яке теж належить Нестеренку, так само розповідають про те, що Літвіщенко – сепаратист.



Нам стало цікаво, чому, маючи факти про те, що обраний мер Літвіщенко є сепаратистом і закликає до розколу України, як про це стверджує ТРК «Самарь», Вадим Григорович Нестеренко, будучи народним обранцем, не звернувся до СБУ й не вимагав притягнути до відповідальності Віктора Івановича Літвіщенко?


Чому спільники нардепа Нестеренко Фрейдін, Гаркавенко та Горошко мовчали весь цей час і не зверталися із заявою в правоохоронні органи?


Зрештою, чому Літвіщенко на волі, а не там, де повинні знаходитися сепаратисти?


Відповідь виявилася вельми простою!


Звернувшись до правоохоронних органів, ми отримали відповідь, що стосовно Літвіщенка Віктора Івановича немає кримінальних проваджень за сепаратизм, і на даний момент взагалі немає жодного кримінального провадження, Служба Безпеки України відповіла так само.


Так хто сепаратист?


Цікаво в цій історії те, що як Нестеренко, так і правоохоронні органи, ретельно приховують інформацію про те, що в середині 2014 року Олександр Юрійович Вілкул зі своїм партнером по аграрному бізнесу Вадимом Григоровичем Нестеренком відправляли навантажені крупами й борошном автомобілі в ДНР і ЛНР.



Хто ці вантажівки, навантажені борошном, крупами та продуктами  зустрічав в ДНР, нам поки не відомо, а ось в ЛНР так звану гуманітарну допомогу від Вілкула та Нестеренка зустрічав і розподіляв рідний брат народного депутата України п’ятого та шостого скликань від Партії регіонів Миколи Павловича Солошенка.



Солошенко Микола Павлович


На початку 2014 року саме Солошенко поступився своїм місцем керівника Новомосковської міської організації Партії регіонів Нестеренку.


І цьому є підтвердження!


На даний момент Микола Павлович нібито відійшов від справ, захопивши ряд об’єктів під свій контроль, будучи нардепом, але, за нашою інформацією, він продовжує проводити зустрічі зі своїми соратниками, намагається грати в політику в місті Новомосковську, підтримує свого брата, який з початку війни в ЛНР обслуговував і ремонтував бронетехніку сепаратистів. А також у нас є інформація про те, що Солошенко періодично передає чиалі суми грошей братові на непідконтрольну територію, мовляв, для того, щоб йому на життя вистачало.


Про Миколу Павловича Солошенка ми ще напишемо й не раз, тим більше, що нам є що розповісти українцям про такого персонажа, як регіонал Солошенко.


Хотілося б наприкінці проінформувати наших читачів про те, що правоохоронні органи були в курсі, що Олександр Вілкул та його бізнес-партнер Вадим Нестеренко систематично направляли на непідконтрольні Україні території допомогу у вигляді круп, борошна тощо.  Машини вантажилися в ТОВ «Дніпромлин», прямували в ДНР і ЛНР, супроводжували їх, за нашою інформацією, наближені до Вілкула та Нестеренка люди.  За наданою нам інсайдерською інформацією, в супроводі автомобілів брав участь Олексій Валерійович Фрейдін. Даною інформацією, як ми вже згадали, володіли й правоохоронні органи, але вони вважають за краще зберігати мовчання.


Так ось питання: хто ж насправді сепаратист, і по кому плаче тюрма?


Для інформації жителям міста Новомосковська, всі ці факти знаходяться у відкритих джерелах, і зверніть увагу на тих, хто пройшов в депутати Новомосковської міської ради від політичної партії «Опозиційний блок», хто ці люди і де вони працюють. Ці люди працюють на різних підприємствах, підконтрольних Вадиму Григоровичу Нестеренку.


Наступне питання: як Нестеренку вдалося запхати в списки політсили «Опозиційний блок» людей, які працюють на його підприємствах? Зазначена нами інформація легко перевіряється на сайті Новомосковської міської ради, так само можна за допомогою пошукових сайтів знайти дану інформацію.


Шановні жителі міста Новомосковська, Вадим Нестеренко і його компашка Олексій Фрейдін і Олександр Гаркавенко постійно намагаються вас обдурити, і все це робиться для того, щоб утримати в своїх руках владу в місті, яку вони захопили за допомогою Петра Порошенка.


Викладену інформацію ми вже направили новому очільнику СБУ, також ми вказали, кому саме свого часу ми її направляли і хто на неї не відреагував, покриваючи Вілкула, Нестеренка та беззаконня, яке коїться ними в місті Новомосковську.


https://novomoskovsk.weblife.city/usi-separatysty-okrim-mene-vadym-nesterenko/