Дрогобич

Кобеляки

пятница, 28 февраля 2020 г.

Алея платанів, фігурні лавки: якою буде Соборна

Алея платанів, фігурні лавки: якою буде Соборна

Соборній бути пішохідною! Це основний пункт стосовно реконструкції вулиці, – зазначив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич.


Міський голова також зазначив, що громада і влада міста мають спільно вималювати концепцію головної вулиці Кам’янця-Подільського та залучити до справи фахівців.



Маємо попередні ескізні пропозиції та розрахунки, які передбачають єдиний пішохідний простір від проспекту Грушевського до вул.Шевченка, алею платанів, фігурні лавки, сучасне освітлення. Попереду – виготовлення проєктно-кошторисної документації, громадські обговорення, винесення питання на сесію, поетапна реалізація задуму, – йдеться у повідомленні міського голови на сторінці у Facebook.


Нагадаємо, що новий ескіз представив хмельницький забудовник Сергій Садовий, проєкт якого щодо будівництва на Соборній підземного торгового центру за зверненням кам’янчан був призупинений.


Тепер мова йде про зведення п’яти наземних капітальних споруд. Саме цей проєкт раніше розглянули члени депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології.

Читайте Новини Кам'янця-Подільського в Telegram.

https://kamianets-podilskyi.weblife.city/aleia-plataniv-fihurni-lavky-iakoiu-bude-soborna/