Дрогобич

Кобеляки

суббота, 31 августа 2019 г.

Оголошення [php_everywhere]

Оголошення [php_everywhere]

Безкоштовна дошка оголошень [php_everywhere], на якій можна продати б/у або нові товари, розмістити оголошення про Ваші послуги або знайти необхідний для Вас товар своєму місті.









[adverts_list]





[adverts_categories show=”top” columns="2" sub_count="5" ]





Дошка оголошень [php_everywhere] - безкоштовні оголошення [php_everywhere]





Бажаєте продати автомобіль, квартиру, меблі або електроніку в [php_everywhere]? Краще рішення для Вас – додати оголошення на сайт [php_everywhere].weblife.city. Щодня тут шукають товари жителі [php_everywhere]. Розкажіть їм про свою пропозицію, і незабаром, Ви знайдете клієнтів.





Як додати оголошення на сайт [php_everywhere] ?





Натисніть кнопку "додати оголошення", в верхньому меню сайту. Заповніть форму вказавши ваш товар чи послугу, опис, та ціну. Додайте фотографії до Вашого оголошення. Не забудьте додати Ваші контактні дані, для того щоб зацікавлені могли з Вами зв'язатись! Чим повнішим буде опис Вашого оголошення, тим більше людей звернуть на нього увагу!





Як редагувати свої оголошення?





Для того, щоб мати змогу керувати, та змінювати оголошення, Вам необхідно зареєструватись. Після цього Ви зможете змінювати опис, ціну та фото Ваших публікацій. А також перевиставляти оголошення, в яких закінчився термін публікаціїю Реєструйтесь, це не довго =).





Скільки часу моє оголошення буде показуватись на сайті?





Кожне оголошення публікується на 30 днів. Але після закінчення цього періоду, Ви можете поновини свою публікацію абсолютно безкоштовно.





Скільки коштує виставлення одного оголошення?





Всі оголошення публікуються безкоштовно. Обмеженнь у кількость об'яв немає.





Як можна рекламувати своє оголошення?





Такого функціоналу на данний час на сайті нема, але згодом буде розроблена система "топ" оголошеннь [php_everywhere], які будуть показуватись відвідувачам першочергово.









https://bilgorod-dnistrovskyi.weblife.city/ogoloshennya/