Дрогобич

Кобеляки

суббота, 31 августа 2019 г.

Тільки вчора у Дрогобичі запрацював МРТ, а вже сьогодні у...

Тільки вчора у Дрогобичі запрацював МРТ, а вже сьогодні у...

[embedded content]


У четвер, 2 травня, у Дрогобицькій лікарні №1 запрацював сучасний магнітно-резонансний томограф — МРТ. Сьогодні, 3 травня, у Інфекційному відділенні Дрогобицької дитячої лікарні розбили три вікна.


Про це повідомили у відділі охорони здоров’я ДМР.


Хтось скаже, що це хуліганство, але цей випадок повторився вдруге. Перший раз у Інфекційному відділенні розбили вікна після того, як зв’явилася інформація про готовність до відкриття Ангіографічного відділення, яке, до слова, невдовзі відкриють на базі Дрогобицької міської лікарні №1.


У відділі охорони здоров’я ДМР припускають, що ці факти з розбиттям вікон — це можливі провокації, пов’язані з чиїмось небажанням, щоб у Дрогобичі відбувався такий стрімкий розвиток сфери охорони здоров’я.


Та попри всі негаразди, оцінкою впроваджень у сфері охорони здоров’я міста Дрогобича та Стебника є відгуки самих мешканців міста, які активно підтримують дії з боку керівництва міста, зокрема коли мова йде про закупівлю нового медичного обладнання, відкриття нових відділень. А це свідчить про те, що ці дріб’язкові хулігнаські чи провокаційні вчинки не стануть перешкодою для того, щоб громада міста отримувала якісні медичні послуги, а саме — місто розвивалося як центр, де зосереджено чималу кількість медустанов з новітнім обладнанням.


Прес-служба ДМР








До теми: 


У Дрогобицькій лікарні №1 запрацював сучасний магнітно-резонансний томограф — МРТ. ФОТО. ВІДЕО