Дрогобич

Кобеляки

суббота, 31 августа 2019 г.

Веселка професій – перший крок до професійного успіху

Веселка професій – перший крок до професійного успіху

16 квітня 2019 року у Навчально-виховному комплексі №1 м.Кобеляки фахівцями Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості організований і проведений профорієнтаційний захід “Веселка робітничих професій”. Активну участь у проведенні заходу взяли представники Вищого професійного гірничо-будівельного училища м.Горішні Плавні (ВПГБУ),  ВНЗ Укоопспілки “Полтавського університету економіки і торгівлі” (ПУЕТ), Університету митної справи та фінансів м. Дніпро, Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС), Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації і Кременчуцького коледжу транспортної інфраструктури.


Про професії “стропальника”, “водія БєлАЗа”, “машиніста електровоза”,  “машиніста бульдозера” першими розповіли, читаючи реп, студенти Вищого професійного гірничо-будівельного училища м.Горішні Плавні.


Активісти студентської ради Полтавського університету економіки і торгівлі представили свій заклад, презентувавши відео та яскраві концертні номери.


Атмосферу бойового духу і патріотизму створили представники Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.


Незабутнім моментом заходу був виступ барабанщиць – учасниць народного ансамблю фольклорного танцю «Веселка» Університету митної справи та фінансів м.Дніпро. Голова відбіркової комісії по прийому на навчання на ступінь вищої освіти “бакалавр” Фролова Оксана Анатоліївна розповіла про пріоритетні спеціальності та перспективи працевлаштування після закінчення ВУЗу.


Слідчими, кіберполіцейськими, кінологами, психологами працюють після закінчення навчання випускники Харківського національного університету внутрішніх справ. Про умови навчання майбутніх поліцейських, а також про можливість працювати в секторі превенції, дозвільної системи, безпеки дорожнього руху розповідав професор Гаврик Сергій Юрійович.


Приємно було спостерігати за вдумливою та допитливою молоддю під час заходу, без аплодисментів не залишили нікого. Зробивши правильний вибір сьогодні, юнаки та дівчата будуть відчувати впевненість у майбутньому, отримуватимуть задоволення від роботи, будуть корисними людям та країні.


« повернутися до списку новин


https://kobelyaky.weblife.city/veselka-profesij-pershyj-krok-do-profesijnoho-uspikhu/