Дрогобич

Кобеляки

пятница, 31 мая 2019 г.

Погодні умови затримують ремонт доріг міста Виноградова

Погодні умови затримують ремонт доріг міста Виноградова

Як і всіх мешканців міста, Виноградівську міську раду турбує стан доріг після осінньо-зимового періоду. Додаткові навантаження великовагового транспорту на непристосованих для цього  дорогах по вулицях Чкалова, Комунальна та Персикова привели до їх руйнування та ускладнення проїзду.


Ситуація ускладнена ще й тим, що температурний режим та несприятливі погодні умови у березні-квітні-травні 2019 р. не давали можливості приступити до повномасштабного ремонту доріг з твердим покриттям, а у травні було більше дощових днів, ніж  погожих. У такій ситуації звичайні ремонтні роботи з використанням асфальтобетону виконувались з врахуванням погодних умов.


Не дивлячись на це,  вдалось відремонтувати вулиці Некрасова, Українську, Пушкіна, Купальну, Перемоги, М. Лучкая, Руську, Тюльпанів, пл.Миру.


З  настанням  погодних умов роботи будуть продовжені і на інших вулицях міста, в першу чергу з твердим покриттям.


За результатами неодноразових звернень міської ради та перемовин з керівником Служби автомобільних доріг в Закарпатській області відремонтована ділянка  автодороги міжнародного значення  Берегово- Вилок- В. Копаня по вул. Ардовецькій  за кошти державного бюджету.


По результатах звернень міської ради до Служби автомобільних доріг в Закарпатській області усунуто аварійну ситуацію на  державній дорозі по вул.  І. Франка.


За кошти міста  при настанні відповідних погодних умов буде здійснюватись усунення аварійності на ділянці обласної автомобільної дороги загального користування Виноградів-Теково-Неветленфолу – вул. Персикова.


Окремо слід акцентувати увагу на стані доріг по вулицях Чкалова та Комунальній,  які зруйновані фактично із-за направлення потоку великовагових автомашин через ці вулиці.


У зв’язку з цим   на вулиці Чкалова цього тижня за ініціативи міської ради було проведено обстеження стану дороги Українським державним Інститутом з проектування об’єктів дорожнього господарства «УкрДіпродор» та дано завдання для розробки проектно-кошторисної документації на виконання робіт з середнього ремонту дороги. Оскільки ця процедура вимагає вирішення питання досить тривалого часу, тимчасово для забезпечення проїзду глибокі вибоїни по вул. Чкалова будуть закладені підсипочним матеріалом.


На вул. Комунальній будуть виконані роботи по усуненню ямковості.


Після  завершення робіт на дорогах з твердим покриттям будуть виконуватись робот з планування та підсипки доріг міста, де відсутнє тверде покриття.


Нагадуємо перелік вулиць міста, які НЕ НАЛЕЖАТЬ до комунальної  власності м. Виноградів:  


вул.І. Франка (державна дорога на балансі Служби автомобільних доріг в Закарпатській області)


вул. Ардовецька (на балансі Служби автомобільних доріг в Закарпатській області),


вул. Копанська (на балансі Служби автомобільних доріг в Закарпатській області),


вул. Персикова (на балансі Департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства Закарпатської ОДА),


вул. Першотравнева (на балансі Виноградівської РДА),


вул. Лейзмана (на балансі Виноградівської РДА).


Виноградівська міська рада


https://vynogradiv.weblife.city/pohodni-umovy-zatrymuiut-remont-dorih-mista-vynohradova/