Дрогобич

Кобеляки

пятница, 31 мая 2019 г.

У Кам’янці-Подільському поліцейські затримали...

У Кам’янці-Подільському поліцейські затримали...

15 квітня 2019 року близько 13:00 години до Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшов виклик від місцевого жителя. Чоловік повернувся додому і почув у квартирі дивний шум. Коли зайшов до помешкання, то побачив незнайомого йому чоловіка. Однак власник квартири не розгубився та одразу почав телефонувати до поліції. Негайно на місце події виїхали правоохоронці, в цей же час злочинець почав тікати, однак власник почав його наздоганяти, працівники поліції, які прибули до будинку, затримали злочинця.


Правопорушником виявився житель Маріуполя Донецької області, 1982 р.н., раніше судимий за вчинення різних злочинів, який підібрав ключ та проник в квартиру потерпілого. В ході сутички він викрутив палець власнику квартири та заволодів 1000 грн.


Наразі злочинець затриманий в порядку ст.208 КПК України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.


Він підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.186 КК України (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Проводиться перевірка затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



https://kamianets-podilskyi.weblife.city/u-kam-yantsi-podilskomu-politsejski-zatrymaly-kvartyrnogo-zlodiya/