Дрогобич

Кобеляки

среда, 29 мая 2019 г.

У Дніпрі демонтували чергову наливайку, в якій продавали...

У Дніпрі демонтували чергову наливайку, в якій продавали...



Протягом року міська влада Дніпра активно борються з продажем спиртних напоїв в нічний час доби. Ця робота, на думку Бориса Філатова, вже дала перші результати: статистика свідчить, що в місті значно знизилася кількість «п'яних» ДТП. Відповідно, за словами мера, міська влада продовжать вести активну боротьбу з «наливайками». Так, 28 травня, в Дніпрі демонтували 11-й за рахунком кіоск, де продавали спиртне після 22:00.


Цього разу комунальники вивезли лоток, який перебував на бульварі Слави, 50. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на прес-службу міської ради.


«Під час рейдів з поліцією наші інспектори зафіксували, що в цьому кіоску продають алкоголь вночі. Тоді було складено адміністративний протокол. 10 квітня власнику цієї споруди вручили припис щодо порушення. У підприємця було достатньо часу, щоб вивезти товар, особисті речі і навіть власноруч прибрати МАФ. Оскільки з боку власника не було ніяких дій, кіоск демонтують примусово», — розповів юрист Комунального підприємства «Благоустрій міста» Павло Потапчук.


Коли кіоск завантажили на платформу, біля машини з'явився власник кіоску. Чоловік розповів, що продаж алкоголю у заборонений час — одиничний випадок, але не практика. За його словами, місцеві жителі вмовили продавщицю, яка тоді працювала, подати їм спиртне.


У прес-службі міської ради повідомляють, що за рік демонтовано 11 кіосків. Крім цього, з вулиць міста прибрали 111 «наливайок» і інших закладів, де продавали спиртні напої вночі.


Нагадаємо, що обмеження на продаж спиртних напоїв міська рада затвердила 23 травня 2018 року. До речі, минулорічний опитування показало, що жителі міста підтримують таку ініціативу влади.


Раніше Інформатор розповідав, що в Дніпрі на вулиці Яснополянській знесли кіоск, який працював 8 років. Також повідомлялося про знесення кіосків на вулицях Симоненка, Богомаза і Робочої. Якщо Ви хочете бути в курсі всіх подій, які відбуваються в місті, прямо тут і зараз, — підключайтеся до Інформатор ФМ (107.3 FM).


Коммунальщики демонтировали киоск, который находился на бульваре Славы

Комунальники демонтували кіоск, який перебував на бульварі Слави



В течение года горские власти Днепра активно борются с продажей спиртных напитков в ночное время суток

Протягом року міська влада Дніпра активно борються з продажем спиртних напоїв в нічний час доби



Владельца лотка предупредили о грядущем демонтаже еще 10 апреля

Власника лотка попередили про майбутній демонтаж ще 10 квітня



Владелец киоска говорил, что спиртное здесь не продают, а зафиксированный факт - единичный случай

Власник кіоску говорив, що спиртне тут не продають, а зафіксований факт — одиничний випадок



У владельца лотка было более месяца, чтобы забрать товар и личные вещи

У власника лотка було більше місяця, щоб забрати товар та особисті речі



Уехал в светлое будущее

Поїхав у світле майбутнє



Ірина Співак



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту й натисніть Ctrl+Enter.










https://hirske.weblife.city/v-dnepre-demontyrovaly-ocherednuiu-nalyvajku-v-kotoroj-prodavaly-alkohol-nochiu-1/