Дрогобич

Кобеляки

четверг, 30 мая 2019 г.

Леді на байках завітали до Кам’янця-Подільського

Леді на байках завітали до Кам’янця-Подільського

Відчайдушні жінки-байкери з різних країн, які в рамках масштабного мотопробігу здолали 30 тисяч кілометрів, прибули сьогодні  до Кам’янця. Стартувала всесвітня жіноча мотоциклетна естафета  25 лютого у Великій Британії і наразі долає українські міста.


Кам’янець потрапив до списку пунктів зупинки байкерів і неабияк вразив їх своєю красою, повідомляють у прес-службі міської ради.



Припаркувались леді в шоломах біля Старої фортеці, де їх зустріли представники міської влади, працівники музею та місцеві мотолюбителі. Втомлені дорогою, але в піднесеному настрої дівчата розглядали місто й ділилися враженнями. Приємно були здивовані й подарунками від міського голови, які їм передала директор департаменту гуманітарної політики міськради Альона Кузема, зізнавшись, що сама ще з 12 років їздить на мотоциклі. У свою чергу, мотолюбительки розповіли, що їхня мета – популяризувати жіночий байкерський рух і наголосити на важливості розвитку мотоіндустрії з урахуванням потреб жінок.



«Я дуже задоволена, що ми вибороли для України можливість взяти участь у всесвітньовідомому мотопробігу, – розповіла виконавчий директор ГО «Українська Асоціація Мотоциклістів» Олена Пухова, яка є офіційним представником українського етапу естафети. – Ми зуміли організувати все на найвищому рівні. Дівчата дуже задоволені, кажуть, що в жодній країні їх так радо не зустрічали, як в Україні. Тут вони відчувають себе віп-гостями. Уявляєте, наш мотопробіг може потрапити до Книги рекордів Гіннеса!



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



https://kamianets-podilskyi.weblife.city/ledi-na-bajkakh-zavitaly-do-kam-iantsia-podilskoho/