Дрогобич

Кобеляки

вторник, 29 декабря 2020 г.

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств

  Верхівцевська міська рада інформує, що відповідно до Закону України «Про автомобільні дороги», статей 5,6 Закону України «Про дорожній рух», постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 р. №879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» (зі змінами) для збереження дорожнього покриття починаючи з 01.07.2020 р. у період підвищення температури повітря понад + 28?С на автомобільних дорогах загального користування вводяться тимчасові обмеження руху транспортних засобів загальною вагою понад 24 т та навантаженням на вісь більше 7 т.

Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Також прохаємо Вас на період завершення роботи по капітальному ремонту дороги О-040301 (Верхньодніпровськ-Боровківка-Доброгірське) у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області передбачити об`їзні шляхи вищезазначеної дороги, з метою недопущення руйнування дорожнього покриття.



« повернутися до списку новин

https://verhivtsevo.weblife.city/do-uvahy-kerivnykiv-silskohospodarskykh-pidpryiemstv/