Дрогобич

Кобеляки

вторник, 29 декабря 2020 г.

Посітко наклав вето на рішення депутатів «пробачити» КП...

Посітко наклав вето на рішення депутатів «пробачити» КП...

Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко зупинив дію рішення сесії міськради від 22 грудня , яким було визнано поворотну фінансову допомогу безповоротною та припинено зобов’язання шляхом прощення 9 мільйонів гривень боргу комунальному підприємству «Міськтепловоденергія».


Про це йдеться у відповідному розпорядженні від 24 грудня, яке він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.


Як випливає з документу, підставою для прийняття міським головою такого рішення є те, що «бюджетом недоотримано власних доходів у сумі 29 мільйонів 887 тисяч гривень», а «повернення поворотної фінансової допомоги комунальним підприємством «Міськтепловоденергія» покращило б цю ситуацію».

Водночас пропонується винести вказане питання на повторний розгляд сесії.


Нагадаємо, 22 грудня під час засідання третьої сесії Кам’янець-Подільської міської ради більшість депутатів (20 осіб) підтримала рішення визнати фінансову допомогу комунальному підприємству «Міськтепловоденергія» безповоротньою.


Таким чином КП «Міськтепловоденергія» не повинно було повертати в міський бюджет допомогу у розмірі 9 мільйонів гривень.


За відповідне рішення у повному складі проголосувала депутатська група «Ми кам’янчани» (19 голосів), а також депутат від групи «Слуга народу» Сергій Самсонюк.

https://kamianets-podilskyi.weblife.city/positko-naklav-veto-na-rishennia-deputativ-probachyty-kp-miskteplovodenerhiia-9-mln/