Дрогобич

Кобеляки

вторник, 29 декабря 2020 г.

Привітання міського голови з Днем знань

Привітання міського голови з Днем знань

Дорогі кобелячани! Шановні освітяни, любі наші школярі та студенти ! Прийміть щирі слова вітання від виконавчого комітету, депутатського корпусу та апарату Кобеляцкої міської ради із традиційним вересневим святом першого дзвоника – із Днем знань. Розпочинається новий 2020-2021 навчальний рік у звичайному для школярів форматі, але в нових умовах. Та, як і завжди, він відкриває нелегкий і, водночас, надзвичайно важливий шлях у світ пізнання. Адже, знання – це сила, яка необхідна кожній людині для її успіху та самореалізації. Для дітей – це новий етап серйозної роботи, спілкування з друзями, успіхів і відкриттів. Я впевнений, що з особливим нетерпінням на 1-е вересня чекають першокласники. Цього року 145 першокласників нашого міста відкриють для себе цю важку, але вдячну дорогу. Бажаю усім учням та студентам у цьому навчальному році підкоряти нові вершини знань, в повній мірі розкрити свої здібності, досягати поставлених цілей. Завжди пам’ятайте, що вашими перемогами будуть гордитися батьки та рідні, ваші успіхи надихатимуть вчителів у їх нелегкій, але благородній праці, вашими здобутками пишатиметься вся Кобеляцька громада.

Для випускників цей навчальний рік стане останнім у стінах рідної школи. Їм я бажаю визначитися із майбутньою професією та впевнено крокувати вперед, втілюючи у життя найсміливіші задуми.

Найщиріші слова подяки висловлюю вчителям і викладачам за їх щоденну, напружену, титанічну працю. Вони щедро діляться своїми знаннями, виховують молоде покоління свідомих громадян, плекають справжніх патріотів, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній успішний день Української незалежної держави.

У цей перший день осені, який починає новий навчальний рік, хочеться побажати педагогам і батькам професійних успіхів, мудрості і терпіння. Нехай знання та навички, отримані в новому навчальному році вашими дітьми, стануть стартовою основою для нового покоління!

А всім школярам – наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя в наступаючому навчальному році! Упевнений, що вам під силу подолати всі труднощі, стати по-справжньому освіченими людьми і внести свій вклад у розвиток нашого рідного міста Сердечно бажаю усім міцного здоров’я, сили й натхнення!

З найкращими побажаннями та вірою у добре майбутнє!

Кобеляцький міський голова Олександр Копелець

 



« повернутися до списку новин

https://kobelyaky.weblife.city/pryvitannia-miskoho-holovy-z-dnem-znan/