Дрогобич

Кобеляки

среда, 30 декабря 2020 г.

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК ПРИНІС КОБЕЛЯЦЬКИМ ПЕРШОКЛАСНИКАМ...

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК ПРИНІС КОБЕЛЯЦЬКИМ ПЕРШОКЛАСНИКАМ...

Ось уже промайнуло  тепле літо і покликав перший дзвоник до навчальних закладів міста дітвору. Як би карантин не вносив корективи у наше життя, але свято Першого дзвоника в місті Кобеляки таки відбулося. Цього року вперше за парти сіло 145 першокласників. Голосисті дзвоники покликали дітей за парти, розпочався новий навчальний рік. Маленькі школярі з гордістю і хвилюванням увійшли у шкільні класи, де протягом 11 років будуть крок за кроком здобувати нові знання та пізнавати світ. Процес навчання відбуватиметься у дещо незвичних умовах, враховуючи карантинні обмеження, проте це лише тимчасові незручності, до яких слід пристосуватися задля безпеки та збереження здоров’я у цей особливий період.

На урочисті заходи у школи міста завітали міський голова Олександр Копелець та представники Кобеляцької міської ради. Вони привітали усіх учнів та вчителів із початком нового навчального року, побажали успіхів у навчанні та праці, творчості, натхнення, здобувати нових висот та вручили всім першокласникам подарунки – шкільний набір канцелярських товарів, які потрібні будуть на уроках математики, трудового навчання, образотворчого мистецтва.

Міський голова Олександр Копелець, привітавши батьків і першокласників з початком нового навчального року,  зауважив, що влада міста зі свого боку робить все можливе, аби кобеляцькі діти росли кріпкими і здоровими. Також міський голова побажав усім міцного здоров’я, а кобеляцьким школярам - добре вчитися, бути чемними і старанними.

Турбота про підростаюче покоління завжди була у пріоритеті влади міста. Тому ми робили ы будемо робити все можливе, щоби всы дыти були максимально охоплены увагою ы турботою. Так, під час карантину, за кошти Кобеляцької міської ради було здійснено ремонт даху, тротуарів, паркану   та встановлено нові дитячі майданчики у дошкільному закладі «Золотий півник».

Дошкільний навчальний заклад «Світлячок» отримав суттєву підтримку від міської влади - пральну машинку, дві праски та бензокосу. Нещодавно міська рада придбала шість нових пісочниць, які легко відкриваються, перетворюючись в зручні лавочки для малят і закриваються після ігор дітей на ніч, які вже встановлені в дошкільному навчальному закладі «Світлячок».

Оскільки свято 1 вересня кличе не тільки школярів за парти, а й малечу дитячих садочків до нових знань, міська рада вирішила привітати і найменших дітлахів, підготувавши їм подарунки.

Магнітні дошки, м’ячі, пірамідки, різні розвиваючі кубики, обручі  та інші іграшки працівники Кобеляцької міської ради вручили  завідувачці дошкільним навчальним закладом №1 «Світлячок» Лілії Хряпі, завідувачці дошкільним навчальним закладом № 2 «Золотий півник» Любові Старостіній та куратору дошкільної групи «Подолятко» опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 1» Ользі Бровко.

Тож вітаємо маленьких кобелячан із початком нового навчального року та сподіваємося, що отримані подарунки стануть їм у нагоді.

Як у краплі води відбивається сонце, так і в дітях відображається духовне багатство дорослих. І саме кожен з нас працює заради щасливого майбутнього підростаючого покоління. І саме від нас, дорослих, залежить яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Давайте разом будемо робити все, щоб дитинство й майбутнє наших дітей було прекрасним.



« повернутися до списку новин

https://kobelyaky.weblife.city/pershyj-dzvonyk-prynis-kobeliatskym-pershoklasnykam-podarunky/