Дрогобич

Кобеляки

понедельник, 30 ноября 2020 г.

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з...

У ході підготовки до другого пленарного засідання 1-ої сесії Олешківської міської ради, 30 листопада в кабінеті секретаря, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування та соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва з розглядом питань, що вносяться до порядку денного пленарного засідання.
Взяли участь у даному заході члени комісії: Олександр Сидоренко, Василь Борисов, Юрій Карпухін, Ольга Лаухіна, Тетяна Серогодська, перший заступник міського голови Тетяна Гасаненко, секретар міської ради Віктор Сирота, начальник відділу фінансів та бухгалтерського обліку Ольга Охремено-Повод. Вів засідання голова постійної комісії Олександр Сидоренко.
На початку засідання члени постійної комісії обговорили й опрацювали всі питання порядку денного. Робота комісій була плідною, особливу увагу народні обранці приділили питанню «Про створення фінансового управління Олешківської міської ради, затвердження Положення про фінансове управління та вжиття заходів щодо його державної реєстрації».


Народні обранці прийшли до згоди з усіх питань та прийняли рішення, щодо внесення їх на розгляд сесії міської ради з деякими уточненнями та доповненнями.


Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування та соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва



https://oleshky.weblife.city/vidbulosia-zasidannia-postijnoi-komisii-miskoi-rady-z-pytan-finansiv-biudzhetu-planuvannia-ta-sotsialno-ekonomichnoho-rozvytku-investytsij-ta-mizhnarodnoho-spivrobitnytstva/