Дрогобич

Кобеляки

воскресенье, 29 ноября 2020 г.

Як вручали булаву новообраному міському голові...

Як вручали булаву новообраному міському голові...

Інавгурація новообраного міського голови Кам’янця-Подільського Михайла Посітка відбулась сьогодні, 27 листопада, під час першого засідання сесії міської ради восьмого скликання.


Всупереч традиції складати присягу у стінах міської ради, Михайло Посітко вирішив зробити це відкрито, перед усією громадою на майдані Відродження.



Розпочалась сесія з покладання квітів Героям Небесної Сотні та кам’янчанам, загиблим у війні на сході України.



Після складання присяги Михайлу Посітку вручили посвідчення та булаву – національний символ влади та мужності.





Після цього міського голову привітали представники різних релігійних конфесій Кам’янця-Подільського, які благословили Михайла Посітка та новообраних депутатів міської ради на плідну роботу заради добробуту громади.



Як зазначив архієрей ПЦУ, митрополит Хмельницький та Кам’янець-Подільський Антоній, для милосердя у громади є церква, а пану Михайлу він побажав озброїтись «мечем» для наведення ладу в місті.


Проте найемоційнішим моментом інавгурації стало привітання від матері Михайла Посітка, його рідних та близьких. Сльози радості та неймовірного хвилювання – такий настрій панував не лише у їхніх серцях, але й у тих, хто довірив Михайлу Посітку майбутнє Кам’янця-Подільського на найближчі 5 років.



Викликів чимало, ще більше роботи попереду. Про це згадав у своїй промові і новообраний міський голова.Та чи впорається нова команда, чи вистоїть проти тиску та спокус, які приходять разом із владою? Все це покаже час. Велику роль зіграють у цьому і перші ключові призначення, про які стане відомо вже зовсім скоро.



Слідкуйте за розвитком подій разом з Vdalo.info.

Читайте Новини Кам'янця-Подільського в Telegram.

https://kamianets-podilskyi.weblife.city/iak-vruchaly-bulavu-novoobranomu-miskomu-holovi-kam-iantsia-podilskoho-fotoreportazh-z-inavhuratsii/