Дрогобич

Кобеляки

среда, 28 октября 2020 г.

Не хотіла поцупити, а поклала в нішу стола. У «ЄС»...

Не хотіла поцупити, а поклала в нішу стола. У «ЄС»...

Очільник Кам’янець-Подільського міського осередку партії «Європейська солідарність» Василь Кобильник заперечує намір члена ТВК від «Євросолідарності» Тетяни Остафійчук винести за межі тервиборчкому виборчу документацію.


Про це Кобильник написав у Facebook.


За його словами, 28 жовтня під час роботи Кам‘янець-Подільської міської територіальної виборчої комісії член ТВК Тетяна Остафійчук «виявила на столі копії протоколів ДВК № 681363».


«Вона взяла їх і поставила в нішу стола. Іншим членом ТВК, Магелат Валентиною, було заявлено про намір викрадення протоколів, які, насправді, залишались в тій же кімнаті.  Головою ТВК було викликано поліцію. З даного питання проведено усі слідчі дії. До речі, доволі оперативно», – написав Кобильник.

Натомість він поскаржився, що «по факту винесення протоколу пані Дрозд (член ТВК від «Свободи»), тільки взяли пояснення».


Очільник міського осередку партії «Європейська солідарність» також запевняє, що копії протоколів ДВК №681373 начебто не мають ніякої юридичної сили, адже ТВК було прийнято рішення про перерахунок голосів на дільниці.


«Зазначені дії спрямовані на дискредитацію нашого члена ТВК. Метою є прагнення не допустити до роботи в ТВК Остафійчук Тетяну. Шукаються будь-які приводи для усунення від роботи наших членів ТВК», – поскаржився Кобильник.


Нагадаємо, сьогодні у мережі з’явилося відео,  як Тетяна Остафійчук тримала в руках документи, скрутила їх та сховала під руки. Після цього член ТВК запхала руку з документами під стіл. Коли ж стало відомо, що все зафіксоване на відео, Остафійчук намагалася покинути приміщення ТВК, однак її не випустили та викликали поліцію.



Згодом документи виявили між столами, де саме проводила «маніпуляції» Остафійчук.

Читайте Новини Кам'янця-Подільського в Telegram.

https://kamianets-podilskyi.weblife.city/ne-khotila-potsupyty-a-poklala-v-nishu-stola-u-ies-vidreahuvaly-na-skandal-z-ostafijchuk/