Дрогобич

Кобеляки

пятница, 30 октября 2020 г.

Член ДВК в Кам’янці заявила в поліцію про погрози фізичною...

Член ДВК в Кам’янці заявила в поліцію про погрози фізичною...

У Кам’янці-Подільському член дільничної виборчої комісії № 681 363 від «Команди Симчишина» заявила про тиск та погрози з боку ще одного члена цієї є ж ДВК Ігоря Лиськова від «Європейської солідарності». Мова йде про дільницю, на якій ось уже п’яту добу не можуть встановити результати виборів.


За словами Світлани Білик , у п’яницю Ігор Лиськов зателефонував її чоловіку та погрожував фізичною розправою у випадку, якщо вона не покине територіальну виборчу комісію, де саме зараз триває перерахунок голосів по її дільниці. Представник «ЄС» згадував у погрозах кандидата на посаду міського голови Володимира Мельниченка, в інтересах якого він, начебто, діяв.



Після того, як чоловік їй розповів про погрози, Світлана Білик викликала поліцію в ТВК та написала відповідну заяву. Вона також пообіцяла передати правоохоронцям аудіозапис розмови її чоловіка з членом ДВК від «ЄС».


В коментарі Vdalo.info Світлана Білик заявила, що робота дільниці одразу почалась з порушень і постійних перешкоджань робочому процесу:


Спочатку до мене підходили і пропонували «відступитись» і не відстоювати так р’яно волевиявлення кам’янчан. Я відмовилась. Після цього надійшла погроза моєму чоловіку. Я вже п’яту добу фактично на ногах, але не збираюсь здаватись.



Представники «Команди Симчишина», які працюють в ТВК, запевнили, що будуть домагатись внесення заяви Світлани Білик до Єдиного реєстру досудових розслідувань та у разі потреби готові надати охорону та встановити чергування біля будинку, де мешкає родина жінки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


Читайте Новини Кам'янця-Подільського в Telegram.

https://kamianets-podilskyi.weblife.city/chlen-dvk-v-kam-iantsi-zaiavyla-v-politsiiu-pro-pohrozy-fizychnoiu-rozpravoiu/