Дрогобич

Кобеляки

четверг, 11 июня 2020 г.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту


проекту рішення Верхівцевської міської ради  «Про  пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури Верхівцевської територіальної громади у 2020 році»

        Верхівцевська міська рада, повідомляє про оприлюднення проекту рішення Верхівцевської міської ради «Про пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури Верхівцевської територіальної громади у 2020 році», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб.


        Стислий зміст проекту: врегулювання суспільних відносин, пов'язаних з порядком залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвитку інфраструктури  Верхівцевської територіальної громади у зв'язку з будівництвом об'єктів на її території  відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні» від 20.09.2019р. № 132-ІХ.


        Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта:


            Верхівцевська міська рада


            вул. Центральна, 75


            м. Верхівцеве, 51660


        Проект рішення Верхівцевської міської ради «Про  пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури Верхівцевської територіальної громади у 2020 році» та аналіз регуляторного впливу (АРВ) цього рішення оприлюднюється  в мережі Інтернет на офіційному сайті Верхівцевської міської ради (режим доступу: https://vmiskrada.gov.ua/proekti-regulyatornih-aktiv-14-43-17-17-12-2016/).


        Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з моменту оприлюднення проекту даного рішення та АРВ у письмову вигляді за адресою: Верхівцевська міська рада, вул. Центральна, 75,  м. Верхівцеве, 51660



« повернутися до списку новин


https://verhivtsevo.weblife.city/povidomlennia-pro-opryliudnennia-proiektu-rehuliatornoho-aktu/