Дрогобич

Кобеляки

четверг, 11 июня 2020 г.

Діти соціально незахищених категорій із Канева побували на...

Діти соціально незахищених категорій із Канева побували на...

Днями діти соціально незахищених категорій Канівської ОТГ побували на новорічно-різдвяному святі в Черкасах.


Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Канівської міської ради.


У переддень католицького Різдва в приміщенні Черкаського міського будинку культури ім. І. Кулика відбулося свято новорічно-різдвяної ялинки для дітей соціально незахищених категорій. Під час заходу діти, які приїхали з усієї Черкащини, мали змогу переглянути  новорічну інтермедію та дитячий мюзикл «Снігова королева» у виконанні артистів Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Шевченка.


Захід пройшов за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації. Участь у святі взяли 650 дітей соціально незахищених категорій з районів, міст та об’єднаних територіальних громад області. Серед них і представники Канівської об’єднаної територіальної громади. Це – 17 дітей, які мають статус дитина-сирота; дитина, позбавлена батьківського піклування; дитина, один із батьків якої загинув в зоні проведення АТО; дитина з інвалідністю; дитина з багатодітної сім’ї; дитина особи, визнаної учасником бойових дій.


«Діти отримали від поїздки неймовірні враження. Деякі з них вперше побували на заходах такого рівня – ці костюми, декорації, справжній оркестр. На завершення дітвора отримала ще й солодкі подарунки до новорічно-різдвяних свят», - зауважила начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Лариса Лебедєва.


Нагадаємо нещодавно ми писали про те, що до кінця року у бібліотеці ім..Т.Шевченка планують завершити ремонтні роботи.


https://kaniv.weblife.city/dity-sotsialno-nezakhyshchenykh-katehorij-iz-kaneva-pobuvaly-na-oblasnomu-novorichnomu-sviati/