Дрогобич

Кобеляки

суббота, 13 июня 2020 г.

Відкрите громадське обговорення

Відкрите громадське обговорення

10 січня 2020 р. у Виноградівській міській раді відбулось відкрите громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території  для будівництва  і обслуговування    житлового будинку, господарських будівель і споруд   в   м. Виноградів по вул. Лучкая №5-а.


Попередньо з  документацією можна було ознайомитись  у відділі з питань землекористування,  архітектури  та містобудування  та на офіційному сайті міської ради.  Станом на день проведення громадських слухань  (10.01.2020 р.)  пропозицій  та  зауважень  від  фізичних  та   юридичних  осіб не поступило.


Таким чином, дана заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території  для будівництва  і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   в   м. Виноградів була допущена  до громадського обговорення.


На  громадському слуханні були присутні: замовники та розробники проекту, інвестор Степан Земко, начальник сектору містобудування та архітектури Виноградівської РДА Маргарита Тегзе, інженер-землевпорядник ТОВ «Моя земля» Василь Росоха, ФОП Іван Вашкеба та інші.


Даний  проект знайшов підтримку у громадськості і фахівців, тож подані документи були затверджені учасниками громадських слухань та рекомендовані на розгляд чергового засідання виконкому міської ради для подальшого затвердження згідно чинного законодавства.


  Виноградівська  міська рада



https://vynogradiv.weblife.city/vidkryte-hromadske-obhovorennia/