Дрогобич

Кобеляки

суббота, 13 июня 2020 г.

Золоторевский на нараді з Гусєвим запропонував провести...

Золоторевский на нараді з Гусєвим запропонував провести...

Золоторевский на совещании с Гусевым предложил провести совещание (видео)


Нагадаємо, що відразу два депутати Олешковского міської ради призначено рукодителями РДА на Херсонщині - це Вадим Гараненко і Костянтин Золоторевский.

Якщо призначення першого, цілком можна зрозуміти і підтримати, так як про Вадима в місті тільки позитивні відгуки і він успішно зарекомендував себе в якості відповідальності депутата, то довірити найбільший в Україні район товаришеві Золоторевскому, на наш погляд, було досить незрозумілим кадрововым рішенням. Хто порадив і рекомендував губернатору цього "кадра", залишається тільки здогадуватися.

Якщо по суті, то Золоторевский давно є реальним посміховиськом (позивний "Космонавт") в Олешковском міській раді і прославився тут лише регулярними кляузами і доносами на своїх колег депутактов, системним пустозвонством в інтернеті і шезофреническими проектами рішень. Проектами рішень, які ніколи, ніким, не були підтримані.

Костянтин спокійно може під столом, на телефон, фоткати як депутати вітають один одного з днем народження, випиваючи по келиху шампанського. Від імені свого колеги депутата, може написати скаргу на електронну пошту в поліцію, на іншого свого колегу (вірячи в те, що ніхто не здогадався про його авторство). Вміє писати матюки в соціальних мережах і складати байки про мільйони гривень, записувати Ваш з ним розмову на диктофон лежить в кишені або ж придумати глобальний марсіанський проект рішення на сесію, ніж насмешит всіх пристутсвующих, а потім одноосібно, в гордій самоті, за нього проголосує. Після чергового публічної ганьби, зазвичай заходить в фейсбук і почне там виливати свою історію хвороби - всі злодії, корупціонери, а він жертва і незрозумілий масами геній. Чоловік ходив на вибори і хотів стати депутатом Верховної Ради по нашому округу від партії "5,10", де зайняв почесне 30е місце з 30і кандидатів. Людини з ганьбою вигнали з керівництва бюджетної комісії міськради, де він постійно фальсифікував протоколи. Іншими словами, досить цікавий персонаж, для изчения нестандартної психіатричної практики в наукових цілях.

Нижче Вашій увазі селекторна нарада голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва з районами області. Коли черга дійшла до Голої Пристані, то Костянтин Золоторевский "на нараді запропонував губернатору провести нараду" щодо питання, яке він повинен був вирішити самостійно, а не займати ефір подібного роду пропозиціями. Вийшло, досить комічно і обурення Юрія Гусєва на таку доповідь, зрозуміти можна. Зазначимо, що для жителів Олешек, нічого незвичайного не сталося, адже Золоторевский вміє багато чого розповідати, писати фаннтастические повісті з хитромудрим сюжетом, поливати брудом колег, вести підпільну фото і відео фіксацію того, що відбувається, а от де справа стосується ПРАЦЮВАТИ, БРАТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ і ВИРІШУВАТИ ПРОБЛЕМИ, починається реальна шизофренія, безпорадність і клоунада.

Ми ж можемо тільки привітати товариша Золоторевского. У нього тепер є реальний шанс показати всім, як треба працювати! А то все бла-бла-бла так бла-бла-бла. Після перегляду даного відео, залишається зробити висновок, що поки не особливо виходить у Костянтина. Сподіваємося, що далі буде краще. Всім приємного перегляду!

Дивимось запис з 45-ї хвилини і посміхаємося з людини, який насилу розуміє, куди він потрапив і яка на ньому сьогодні відповідальність.

Ну от що тут можна ще сказати?


А давайте краще послухаємо пісню...

https://oleshky.weblife.city/zolotorevskyj-na-soveshchanyy-s-husevym-predlozhyl-provesty-soveshchanye-vydeo/