Дрогобич

Кобеляки

понедельник, 29 апреля 2019 г.

Товариство, а давайте нагадаємо Україні, як саме...

Товариство, а давайте нагадаємо Україні, як саме...

Що таке “торгівля на крові”? Прямо посеред війни два “любих друзя” Ахметов і Порошенко починають за формулою “Роттердам+” завозити, в буквальному сенсі через лінію фронту, вугілля з “ДНР” і “ЛНР”. Тобто, ми воюємо з тими, з ким цi два “любих друзя” торгують. Чи мають такі дії “любих друзів” ознаки держзради? Авжеж! Бо всім зрозуміло, що у Кремля грошей немає годувати багатомільйонний Донбас (згадайте слова Медведєва в Криму про “грошей немає, але ви тримайтеся тут”), а без грошей в сепаратистських республіках неминуче почнеться голод і все цивільне населення покине “ДНР” і “ЛНР”, залишивши після себе спорожнілі міста-привиди, де залишилася би тільки купка бойовиків і сепаратистів.


Якби після Революції Гідності Президентом України став патріот, а не рошенiвська барига, то наступного ж дня після оголошення сепаратистами своїх “ДНР” і “ЛНР” такий Президент відключив би ці дві “республіки” від світла, води, Інтернету і мобільного зв’язку та підписав би указ про торговельну блокаду, бо в України немає ніяких договорів на постачання електроенергії або води з якимись “ДНР” і “ЛНР”. У нас є тільки договори між двома суб’єктами – Україною i Донецькою та Луганською областями України.


Жорстко? Ні! Навпаки, це і є “мирний план”. Без світла, без грошей, без їжі, без мобільного зв’язку – через півроку 99% цивільного населення покинули б “ДНР” і “ЛНР”, а разом з цивільними з#%балися б і сепаратисти з бойовиками, бо вони не стали б воювати без “живого щита”.


У підсумку: війна закінчується нашою перемогою максимум через півроку і кількість загиблих синів України в сто разів менша, але до влади прийшла барига – “любий друзь” Ахметова і Свинарчукiв.


Тільки самі закінчені йолопи і зомбi можуть говорити, що барига боронить Україну, бо барига і є однією з причин цієї війни.


Чи зрадить Україну Зеленський? Хто знає? Ти знаєш? Ти онук Ванги? Звідки така впевненість? Може зрадить, а може і не зрадить. Чи можна когось посадити в тюрму за злочин, який він ще не скоїв? Чи можна звинувачувати когось в тому, що він ще не скоїв? А барига вже скоїв і він має сидіти в тюрмі за держзраду. Якщо і Зеленський нас зрадить, то і його в тюрму посадимо. Будемо саджати всіх, поки не відучимо політиків зраджувати Україну.



Як саме відреагував режим Порошенка на протест добровольців?


Товариство, а давайте нагадаємо Україні, як саме відреагував режим Порошенка на протест добровольців-ветеранів АТО проти "торгівлі на крові" в лютому 2017 року.Що таке "торгівля на крові"? Прямо посеред війни два "любих друзя" Ахметов і Порошенко починають за формулою "Роттердам+" завозити, в буквальному сенсі через лінію фронту, вугілля з "ДНР" і "ЛНР". Тобто, ми воюємо з тими, з ким цi два "любих друзя" торгують. Чи мають такі дії "любих друзів" ознаки держзради? Авжеж! Бо всім зрозуміло, що у Кремля грошей немає годувати багатомільйонний Донбас (згадайте слова Медведєва в Криму про "грошей немає, але ви тримайтеся тут"), а без грошей в сепаратистських республіках неминуче почнеться голод і все цивільне населення покине "ДНР" і "ЛНР", залишивши після себе спорожнілі міста-привиди, де залишилася би тільки купка бойовиків і сепаратистів. Якби після Революції Гідності Президентом України став патріот, а не рошенiвська барига, то наступного ж дня після оголошення сепаратистами своїх "ДНР" і "ЛНР" такий Президент відключив би ці дві "республіки" від світла, води, Інтернету і мобільного зв'язку та підписав би указ про торговельну блокаду, бо в України немає ніяких договорів на постачання електроенергії або води з якимись "ДНР" і "ЛНР". У нас є тільки договори між двома суб'єктами – Україною i Донецькою та Луганською областями України. Жорстко? Ні! Навпаки, це і є "мирний план". Без світла, без грошей, без їжі, без мобільного зв'язку – через півроку 99% цивільного населення покинули б "ДНР" і "ЛНР", а разом з цивільними з#%балися б і сепаратисти з бойовиками, бо вони не стали б воювати без "живого щита". У підсумку: війна закінчується нашою перемогою максимум через півроку і кількість загиблих синів України в сто разів менша, але до влади прийшла барига – "любий друзь" Ахметова і Свинарчукiв.Тільки самі закінчені йолопи і зомбi можуть говорити, що барига боронить Україну, бо барига і є однією з причин цієї війни. Чи зрадить Україну Зеленський? Хто знає? Ти знаєш? Ти онук Ванги? Звідки така впевненість? Може зрадить, а може і не зрадить. Чи можна когось посадити в тюрму за злочин, який він ще не скоїв? Чи можна звинувачувати когось в тому, що він ще не скоїв? А барига вже скоїв і він має сидіти в тюрмі за держзраду. Якщо і Зеленський нас зрадить, то і його в тюрму посадимо. Будемо саджати всіх, поки не відучимо політиків зраджувати Україну.


Опубліковано Українські націонал-патріоти Субота, 6 квітня 2019 р.




https://novomoskovsk.weblife.city/tovarystvo-a-davajte-nahadaiemo-ukraini-iak-same-vidreahuvav-rezhym-poroshenka-na-protest-dobrovoltsiv-veteraniv-ato-proty-torhivli-na-krovi-v-liutomu-2017-roku/