Дрогобич

Кобеляки

понедельник, 29 апреля 2019 г.

«#Зрада тижня»: у Мінекономрозвитку обурилися через тендер...

«#Зрада тижня»: у Мінекономрозвитку обурилися через тендер...

Окружна виборча комісія з виборів президента України територіального виборчого округу №193 (центр – Кам’янець-Подільський) в особі голови комісії Тетяни Остафічук провела тендер, який увійшов в рубрику «#Зрада тижня» за версією першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова.


«Вибори вже відгриміли, у в нас з’являється кандидат на зраду саме звідти, зсередини виборчого процесу. Окружна виборча комісія з виборів президента України територіального виборчого округу №193 купувала канцтовари майже за 190 тис. грн. Практично одразу починається треш. Закуповується 20 штук товару. Трішки нижче написано, що купується папір. Тільки не зовсім зрозуміло, а ці 20 штук – це 20 листочків чи 20 упаковок? Все одно якось дорого, що для упаковки, що для листочка», – написав Нефьодов.


Чиновник також вказав на строк поставки – «19 травня 4201 — 19 травня 4201».

«Ну, а тут зйомки фільму «Назад у майбутнє». І на останок очікувана вартість була 190 тис. грн, а договір підписали на 18.9 млн грн. Змішали все – і мух, і котлетки», – додав Нефьодов.


«Так, так, я розумію, що рахувати голоси – це не закупівлі проводити, але ж потрібно також враховувати, що такі грубі помилки, така незацікавленість та непрофесійність можуть викликати багато питань у контролюючих органів. Інколи таке безвідповідальне ставлення гірше за корупцію. Цікаво, а рахували голоси так само уважно, як і закупівлю проводили?», – резюмував заступник глави Мінекономрозвику.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.



https://kamianets-podilskyi.weblife.city/zrada-tyzhnia-u-minekonomrozvytku-oburylysia-cherez-tender-kam-ianetskoho-okruzhkomu/