Дрогобич

Кобеляки

вторник, 31 декабря 2019 г.

Олігархи святкують перемогу над Конституцією !!!

Олігархи святкують перемогу над Конституцією !!!

Касаційна інстанція не читаючи позовної заяви відмовила у відкритті касаційного провадження по ГАЗОВІЙ СПРАВІ Максима Голосного , перекваліфікувавши її в МАЛОЗНАЧНУ СПРАВУ.



Хоча в суді першої та другої інстанції було визнано. що договору між позивачем та відповідачем за вказаний період не було, тому як відповідач принципово відмовився укладати будь який договір на газорозподіл та на газопостачання без наявності у постачальника правоустановчих документів на газ.



Суд все одно вирішив, що це малозначна справа яка не має значення для бюджетної системи України , тому як правовідносини щодо постачання природного газу між споживачами та постачальниками регулюються на підставі цивільно – правових договорів, що визначають взаємні зобов’язання сторін щодо поставки та оплати спожитого природного газу , яким у разі виникнення спору надається правова оцінка судами, вихрдячі із фактичних обставин справи.



Єлизаветівська сільська рада це СЦУКО бюджетна установа яка принципово НЕ УКЛАДАЛА ніяких договорів з газопостачальними та газорозподільними компаніями кіпрського походження !!!!!


Конституція є, а договорів у “кіпріотів” не було !!! Так само як і підтвердження збитків по лінії податкової , так само як і показників лічильників, так само як і правоустановчих документів на газ та на газову мережу.


P . S


Як громадянин україни я зробив все що зміг . Я не пішов на угоду з “кіпріотами”, та не зам*яв цю справу по – тихому. На проттязі всієї судової тяганини я відмовлявся від всіх без виключення солодких пропозицій по цій справі.


За всі три роки моєї запеклої боротьби , жодна політична партія, жоден депутат ВР, жодний староформатний політик не став поряд з нами в цій принциповій боротьбі за відновлення конституційних прав і свобод простих українців.


Це лише означає, що для простих людей тарифи на енергоносії будуть зростати і далі, але під новими гаслами.


КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ Стаття 13.


Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об’єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.


Кожний громадянин має право користуватися природними об’єктами права власності народу відповідно до закону.


Власність зобов’язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.


Держава забезпечує захист прав усіх суб’єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб’єкти права власності рівні перед законом.


Максим Голосной


https://novomoskovsk.weblife.city/oliharkhy-sviatkuiut-peremohu-nad-konstytutsiieiu/