Дрогобич

Кобеляки

вторник, 31 декабря 2019 г.

Внаслідок обстрілів на Донбасі поранено 4 українських...

Внаслідок обстрілів на Донбасі поранено 4 українських...


У зоні бойових дій на Донбасі 6 листопада внаслідок обстрілів бойовиків 4 українських військових дістали поранення.




Про це повідомили в штабі операції Об'єднання єднаних сил.


Також бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Так, обстріли зафіксували поблизу Травневого, Зайцевого, Кримського, Пісків та Водяного.


Українські військові продовжують розмінування місцевості на ділянці розведення військ Золоте-4. Так, 6 листопада виявили 9 вибухонебезпечних предметів.


Напередодні, 5 листопада, у зоні бойових дій на Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню.





Нагадаємо, 1 жовтня 2019-го на переговорах у Мінську домовились сили розвести біля Петрівського та Золотого, того ж дня українська сторона погодилась формулу Штайнмаєра. Після розведення має бути узгоджена дата зустрічі лідерів «нормандської четвірки», заявили у Кремлі.


1 листопада у штабі операції Об'єднання єднаних сил повідомили про завершення розведення військ поблизу населеного пункту Золоте-4 Луганської області, яке розпочалося 29 жовтня. Зауважимо, що перед початком розведення не минуло 7 днів тиші, однак розведення все одно відбулося.


Глава Міністерства закордонних справ України Вадим Пристайко заявивши, що якщо в районах Золотого та Петрівського не буде обстрілів і розведення відбудеться, це «відкриє шлях» до зустрічі «нормандської четвірки».




https://drogobych.weblife.city/vnaslidok-obstriliv-na-donbasi-poraneno-4-ukrainskykh-vijskovykh-shtab/