Дрогобич

Кобеляки

вторник, 31 декабря 2019 г.

Поздоровлення міського голови з Новим роком та Різдвом...

Поздоровлення міського голови з Новим роком та Різдвом...

Дорогі кобелячани!


Від усього серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця -  Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання  перешкод та здійснення планів.


Ми  з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього наших рідних Кобеляк.


Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.


Ще один рік нашого життя стає історіює. Дуже багато було зроблено за цей рік в місті. Незважаючи на трдунощі, місто успішно долало проблеми, створювало комфортне середовище для життя кожного з нас, здобувало свої маленькі перемоги.


Минулий рік збагатив нас досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього. Я переконаний, що разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо успіхів.


Дякую усім, хто своєю працею, талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашого міста протягом року, хто забезпечував його життєдіяльність і безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Сподіваюсь, що наступний рік буде більш успішним і радуватиме нас новими здобутками  і звершеннями.


Щиро бажаю, щоб 2020-й рік прийшов до нас із миром. Низький уклін нашим захисникам, велика їм  вдячність за мужність і патріотизм. Ми пишаємося нашими Героями. Водночас молимося за душі бійців, котрі загинули, захищаючи цілісність нашої держави.


Новий рік і Різдво - традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас щедрим на добрі справи та здобутки.


Нехай в святкову ніч  звучать найкращі побажання, а новорічне диво стане частиною Вашого доброго настрою на увесь рік. Нехай Різдвяна зоря об'єднає усіх нас - і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки.


Нехай об'єднаються в новому році всі добрі починання і звершення заради майбуття нашого міста та України! Нехай у кожній оселі будуть щастя й добробут,


радість і удача, у кожній родині панують взаєморозуміння,


злагода й любов.


Хай світло новорічних вогнів зігріває  Ваші душі, а таїнство


Різдва Христового наповнить серця  вірою у кращий


завтрашній день.


Міцного Вам здоров'я, достатку, сімейного благополуччя!


Веселих Різдвяних свят, смачної куті, щедрої коляди


та щасливого Нового року!


З найкращими вітаннями,


міський голова Олександр Копелець




« повернутися до списку новин


https://kobelyaky.weblife.city/pozdorovlennia-miskoho-holovy-z-novym-rokom-ta-rizdvom-khrystovym/