Дрогобич

Кобеляки

суббота, 29 июня 2019 г.

Дорогі Кам’янчани! Сердечно вітаю вас з Днем Конституції...

Дорогі Кам’янчани! Сердечно вітаю вас з Днем Конституції...

Конституція України – головний документ, який окреслює основні права і свободи людини, визначає найважливіші суспільні відносини, територіальний устрій держави, демократичні засади її розвитку. 


На мою думку, найдемократичнішою статтею української Конституції є третя, у якій зазначено: “Людина, її життя ї здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави”. 


Не будемо ж шкодувати ані сил, ані енергії заради підвищення добробуту населення, розбудови української держави! Зробимо все можливе для цього! 


Нехай у цей урочистий день повсюди панує світлий настрій та міцні почуття гордості за свою країну. Від усієї душі зичу Вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успіхів у справах, Господнього благословення у всіх починаннях.


Нехай невичерпним буде джерело нашої віри, надії й любові до України!


 


Із Днем Конституції України!


З повагою

голова Кам’янка-Бузької

райдержадміністрації                                                            Володимир Кирилич

https://kamjanka-buzka.weblife.city/dorohi-kam-ianchany-serdechno-vitaiu-vas-z-dnem-konstytutsii-ukrainy/