Дрогобич

Кобеляки

суббота, 29 июня 2019 г.

Бібліотека. Година правознавства «Хай щасливим буде...

Бібліотека. Година правознавства «Хай щасливим буде...

Міжнародний день захисту дітей – це не лише веселе свято, а і нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини. Всі діти мають рости щасливими, займатися улюбленою справою і в майбутньому стати чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Дитинство – найважливіший період людського життя, не приготування до майбутнього, а справжнє, яскраве, самобутнє, неповторне життя.

Від того як минуло дитинство, хто вів дитину за руку в дитячі роки, що увійшло у її розум і серце з навколишнього світу- від цього у вирішальній мірі залежить якою людиною стане нинішній малюк.

Сьогодні в Дрогобицькій міській бібліотеці для дітей було проведено годину правознавства «Хай щасливим буде дитинство». Учасниками заходу були учні ЗОШ №17 2-В класу керівник Федорчук І.В. Провідний бібліотекар провела роз’яснюючу бесіду-читку по книзі «Знай свої права, дитино». Провела з дітьми гру «Пізнай право», на основі казкових героїв із казок: «Колобок», «Попелюшка», «Червона шапочка» та ін. Діти цікаво та весело провели час, мали можливість відпочити в ігровій кімнаті, ознайомитися з книжковими новинками.

Захід підготувала і провела провідний бібліотекар Г. Биків.