Дрогобич

Кобеляки

вторник, 31 марта 2020 г.

Відбулося засідання Громадської ради при Кам’янка-Бузькій...

Відбулося засідання Громадської ради при Кам’янка-Бузькій...

30 січня відбулося засідання Громадської ради при Кам’янка-Бузькій районній державній адміністрації, провів засідання голова ради Микола Рудко. У засіданні Громадської ради взяла участь голова райдержадміністрації Христина Замула.


Микола Рудко ознайомив присутніх з порядком денним засідання: «Сьогодні ми розглянемо два питання порядку денного – це ознайомлення з проблемними питаннями району та різне, в якому ми обговоримо бачення та складемо план нашої роботи, а також розглянемо інші організаційні питання.»


«Дякую вам за те, що сьогодні зібралися. Хочу щоб наша Громадська рада при райдержадміністрації була дієвою, щоб ви, як члени Громадської ради, знали про ті речі, які відбуваються в нас в районі, та, також, могли на них впливати, »- звернулася до присутніх голова райдержадміністрації Христина Замула.


Голова райдержадміністрації поінформувала присутніх про процес децентралізації, який зараз на завершальному етапі. Цього року плануються вибори до місцевого самоврядування та мають утворитись ще дві об’єднані територіальні громади.


Громадську раду ознайомили з питанням переміщення сектору освіти, управління соціального захисту населення та міграційної служби у приміщення адмінбудинку. Очільниця району наголосила, що усі хто працює з людьми розміщені на першому поверсі, а адмінбудинок обладнаний пандусом, якого немає в приміщенні управління соціального захисту. Прийом документів від громадян буде здійснюватися через Центр надання адміністративних послуг.


Христина Замула розповіла про ситуацію, яка склалася з КНП «Кам’янка-Бузька ЦРЛ». Підрядник, який мав виконувати роботи з утеплення фасаду, судиться з лікарнею. Виконавча служба заблокувала всі банківські рахунки, тому лікарня не може підписати угоду з Національною службою здоров’я України та з 01.04 отримувати фінансування за медичне обслуговування населення.


Присутніх поінформували про питання щодо ТОВ “СВІСС КРОНО”, залучення інвестицій, будівництва північної ділянки об’їзної дороги навколо Львова та об’їзної дороги в обхід селища Запитів.


Учасників засідання Громадської ради цікавили питання пільгового перевезення пасажирів, надання Пенсійним фондом України жертвам політичних репресій згідно з рішенням суду належних надбавок до пенсії, роботи районної газети “Життя і слово”, участь у роботі комісій райдержадміністрації, та сприяння у проведенні тренінгів у навчальних закладах на тему збереження природної спадщини тощо.


 

https://kamjanka-buzka.weblife.city/vidbulosia-zasidannia-hromadskoi-rady-pry-kam-ianka-buzkij-rajonnij-derzhavnij-administratsii/