Дрогобич

Кобеляки

пятница, 31 января 2020 г.

Мерія міста Білгорода-Дністровського у новому році придбає...

Мерія міста Білгорода-Дністровського у новому році придбає...

Як розповів в. о. мера Білгорода-Дністровського Віктор Гроз, на придбання презентаційних матеріалів та рекламно-іміджеву продукцію з емблемою міської ради у новому 2020 року заплановано витратити 29 тис. 280 грн. з міського бюджету.


Зокрема, згідно з розпорядженням секретаря міськради на теки з логотипом Білгорода-Дністровського витратять – 6 тис. грн., на сувенірні ручки — 4 тис. 150 грн., на сувенірні паперові пакети – 11 тис. грн., на блокноти (цифровий друк) – 8 тис. 130 грн.


Додамо, витрати оплатять за рахунок коштів, передбачених на реалізацію міської програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Білгород-Дністровський, здійснення представницьких та інших заходів на 2020 рік.




Підписуйтесь на наш канал в 🔊Телеграм. Моментом дізнавайтеся новини Одеси! Також підписуйтесь на нашу 💩 сторінку в Facebook!



https://bilgorod-dnistrovskyi.weblife.city/mjeryia-belhoroda-dnestrovskoho-v-novom-hodu-pryobretjot-kantstovary-s-lohotypom-horoda/